Sürpriz kutlama

Sürpriz kutlama

25 Eylül 2017 Pazartesi 19:24
Sürpriz kutlama
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Aziz Bağcı eşi Arzu Bağcı için süpriz bir doğum günü partisi düzenledi
 
Oba Mahallesi'nde Relax kafede yapılan kutlamaya çok sayıda aile dostları ve mesai arkadaşları katıldı. Kestel Akdeniz ilkokulu'nda öğretmen olarak görev yapan Arzu Bağcı, eşinin sürprizi ile oldukça mutlu olurken, mesai arkadaşlarını da karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Doğum günü partisinde canlı müzik eşliğinde eğlenen grup, grubun seslendiriği türkülere de eşlik etti. Çiğköfteden hazırlanan pastayla doğum gününü kutlayan Bağcı çifti, bu ilginç pastayla, rekli anlar yaşadılar. Uzun süre devam eden kutlamanın son sürprizi ise erkeklerden oldukça ilgi gördü. Salonun ortasına gelen dansöz, gecenin son sürprizi oldu.
 
Ayhan Çetinkaya
Son Güncelleme: 25.09.2017 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81