Mesut Bakkal: “Benim için onur”

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Çok fazla söylenecek birşey yok. 7 veya 8'inci takımı kurtarmanın hazzını yaşıyorum. Benim için onur" dedi.

Mesut Bakkal: “Benim için onur”

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Çok fazla söylenecek birşey yok. 7 veya 8'inci takımı kurtarmanın hazzını yaşıyorum. Benim için onur" dedi.

13 Mayıs 2018 Pazar 23:57
Mesut Bakkal: “Benim için onur”

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Demir Grup Sivasspor, sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı mücadelenin ardından Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, düzenlenen basın toplantısında konuştu. Ligde 7 veya 8'inci takımı kurtarmanın hazzını yaşadığını belirten Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Maç hakkında çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Sivas'ın oyuncu kalitesi belli. Özellikle herkese teşekkür ediyorum. Geldiğim günden beri Alanya'da büyük bir destek vardı pozitif anlamda. Birbirimize inanmıştık ve bu da sonuçlara yansıyordu. Son bir hafta kümede kaldık. 21 puanla aldığımız takım şuanda 37 puanla ligde kalmayı garantilendi. Hem kulüp yapısı olarak hem de oyuncu grubu olarak bu ligi hak eden bir takım. Bazı şeyleri ertelemiştik onları hatırladık ve onlar da cevap verdiler. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Camiaya teşekkür ediyorum bize destek veren. Bu sene aklımda kalan en önemli şeylerden bir tanesi benim aleyhime hakem kararları. İnanılmaz derecede bizi yıprattı bu sene onu da söylemeden geçemeyeceğim. Çok fazla söylenecek bir şey yok. 7 veya 8'nci takımı kurtarmanın hazzını yaşıyorum. Benim için onur. Bilmiyorum bende ne türlü yıkıntılar bırakıyor içerde. Bunu ilerleyen yaşlarda göreceğiz. Ama bir şehri kurtarmak ve onlarla birlikte bu sevinci yaşamak çok mutluluk verici. İnanın maçlardan önce taktik bile çalışmadık. Böyle maçların taktiği yok dedik. Herkes her yerde oynayacak. Herkes koşacak, herkes mücadele edecek ve bunu yapacak dedik. Eksiklerimiz çoktu bunu da yaptık. Hafta içinde de geniş bir değerlendirme yapacağım. Alanya, Süper Lig'e yakışıyor. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Ben emeği geçen başta oyuncu grubum ve yönetim olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81