İspanyol stoper Alanya yolunda

İspanyol stoper Alanya yolunda

02 Ağustos 2017 Çarşamba 21:26
İspanyol stoper Alanya yolunda
Alanyaspor'un İspanyol stoper Chico için görüşmelere başladığı, Galatasaray'da kadro dışı kalan Cavanda'ya da talip olduğu iddia edildi. 
 
Alanyaspor savunma hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Turuncu yeşilli yönetim, Brezilyalı Welinton'un ardından şimdi de İspanyol stoper Chico'yu kadroya dahil etmek istiyor. Son olarak Katar'ın Lekhwiya takımında forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli stoper ve menajeriyle görüşmelerin başladığı öğrenildi. Chico daha önce Barcelona II, Cadiz, Portuense, Almeria, Genoa, Malalorca, Swansea City ve Lekhwiya formalarını giydi. Kariyerinde 246 maça çıkan Chico'nun 15 golü bulunurken, 65 sarı ve 8 kırmızı kart gördü. 
CAVANDA İDDİASI
Disiplinsiz tavırları nedeniyle Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Cavanda'ya Alanyaspor'un talip olduğu iddia edildi. Ulusal basında yer alan habere göre Alanyaspor, Belçikalı sağ bek için sarı kırmızılıların kapısını çaldı. Aslan'ın 26 yaşındaki oyuncunun transferinde bonservis istemeyeceği belirtilirken, transferin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 13 resmi maçta 713 dakika şans bulan Cavanda, kariyerinde Lazio, Torino ve Trabzonspor formaları giydi.
 
MEVCUT TRANSFERLER
Etame M'Billa (Antalyaspor), Welinton (Al-Khor), Remy Riou (FC Nantes), Fabrice N'Sakala (Anderlecht), Yusuf Çaban (Hoffenheim II), Cenk Ahmet Alkılıç (Medipol Başkaşehir), Giannis Maniatis (Atromitos Athen) 
Son Güncelleme: 02.08.2017 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81