Haydi Alanya!

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında bu akşam Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. İki takım Süper Lig'de 6'ncı kez kozlarını paylaşacak.

Haydi Alanya!

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında bu akşam Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. İki takım Süper Lig'de 6'ncı kez kozlarını paylaşacak.

16 Mart 2019 Cumartesi 00:05
Haydi Alanya!

Aytemiz Alanyaspor bugün saat 19.00'da oynanacak Akdeniz derbisinde Antalyaspor'a konuk olacak. Aynı şehrin ya da bölgenin takımları arasında yapılan müsabakalar için kullanılan "derbi" ifadesi, Aytemiz Alanyaspor'un 2016-2017 sezonunda Süper Lig'e çıkmasıyla birlikte bu ekibin Antalyaspor ile yaptığı maçlar için de kullanılıyor. Antalya'nın iki Süper Lig takımı, üç sezonda 5 defa karşı karşıya geldi. Kentte büyük ilgi gören maçlarda Antalyaspor 3, Aytemiz Alanyaspor 2 galibiyet aldı. Söz konusu karşılaşmalarda Antalyaspor'un 9 golüne, Alanyaspor 7 golle yanıt verdi. 
İLK MAÇI ANTALYA KAZANDI

Alanyaspor bu sezon 9'uncu hafta mücadelesinde sahasında Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu. İki ekip, Süper Lig tarihinde bugün 6'ncı defa karşılaşacak. Ligde 10 galibiyet, 4 beraberlik, 11 mağlubiyetle 34 puan toplayan ve Antalyaspor'un iki sıra üstünde yer alan Aytemiz Alanyaspor şu ana kadar deplasmanda oynadığı 12 maçtan 3'ünü kazanıp, 8'ini kaybetti, 1'inde ise eşitliği bozamadı. Ligde 32 puanla 10. sırada yer alan Antalyaspor ise geride kalan 25 hafta sonunda 9 galibiyet elde etti, 5 maçtan beraberlikle ayrıldı, 11 karşılaşmada ise rakiplerine mağlup oldu. Deplasmanda daha üstün performans ortaya koyup, iç saha maçlarında zorlanan Antalyaspor, ligdeki son iki karşılaşmasında hanesine puan yazdıramadı. 
BİZ KARDEŞ TAKIMIZ
Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, her iki takımın da hem taraftar hem de yönetim olarak dostluk ilişkisi olduğunu söyledi. İki kulüp arasındaki dostane ilişkinin devam edeceğini vurgulayan Çavuşoğlu, şunları söyledi: "Sahadaki neticeye hepimiz saygı duyarız. Her şeyden önce dostluk çerçevesinde geçen bir müsabaka olmasını diliyorum. Biz kardeş takımız. Bir şehrin iki güzide takımıyız. Mücadele sahada olur, biter ve sonuca saygı duyarız. Olumsuz yorum ve haberleri taraftarımız dikkate almasın. Antalya ve Alanya'mıza yaraşır şekilde hareket edilecektir. İnşallah hak eden kazanır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81