Alanyaspor’un maçını Aydınus yönetecek

Alanyaspor'un 33. haftada sahasında misafir edeceği Yukatel Denizlispor maçının hakemi açıklandı.

Alanyaspor’un maçını Aydınus yönetecek

Alanyaspor'un 33. haftada sahasında misafir edeceği Yukatel Denizlispor maçının hakemi açıklandı.

15 Temmuz 2020 Çarşamba 22:30
Alanyaspor’un maçını Aydınus yönetecek

Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler açıklandı. Lig'de son haftaya girerken hem şampiyonluk, hem de küme düşme potasını doğrudan ilgilendiren iki karşılaşmadan Trabzonspor - Konyaspor mücadelesinde Atilla Karaoğlan ve Başakşehir - Kayserispor karşılaşmasında Ali Şansalan görev alacak. Pazar günü Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbide ise düdük Halil Umut Meler'de olacak. Aytemiz Alanyaspor'un sezonun son iç saha karşılaşmasına çıkacağı Yukatel Denizlispor maçını ise, İstanbul bölgesi Üst Klasman hakemi Fırat Aydunus yönetecek. Bahçeşehir Okulları Stadında pzar günü saat 21.00'da oynanacak mücadelenin yardımcı hakemleri: Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık.

Dördüncü hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy.

Aytemiz Alanyaspor Fırat Aydunus'un düdük çaldığı maçlarda: 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.  Yukatel Denizlispor ise, Fırat Ayrunus'un yönettiği 16 karşılaşmada 4 galibiyet ve 5 beraberlik elde ederken 7 maçtan ise mağlubiyetle ayrıdı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81