Alanyaspor sürpriz peşinde

Spor Toto Süper Lig'de düşmeme mücadelesi veren temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, 27'nci hafta maçında şampiyonluğun favorilerinden Beşiktaş'a konuk olacak.

Alanyaspor sürpriz peşinde

Spor Toto Süper Lig'de düşmeme mücadelesi veren temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, 27'nci hafta maçında şampiyonluğun favorilerinden Beşiktaş'a konuk olacak.

30 Mart 2018 Cuma 20:41
Alanyaspor sürpriz peşinde

Spor Toto Süper Lig'de 27'nci hafta maçında  Aytemiz Alanyaspor deplasmanda beşiktaş'a konuk olacak. Turuncu yeşilli takım, Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak mücadelede siyah beyazlılar karşısında puan mücadelesi verecek. Teknik Direktör Mesut Bakkal ile çıkışa geçen ve 3 maçta 7 puan toplayan Aytemiz Alanyaspor deplasmanda sürpriz peşinde olacak. Zorlu müsabakayı hakem Barış Şimşek yönetecek. 
BEŞİKTAŞ İLE 4'ÜNCÜ RANDEVU
Aytemiz Alanyaspor Süper Lig’de Beşiktaş ile 4'üncü kez karşı karşıya gelecek. Turuncu yeşilli takım Süper Lig'de rakibiyle şu ana kadar oynadığı 3 karşılaşmayı da kaybetti. 2016-2017 sezonunda rakibine 2 lig maçında da 4-1’lik skorlarla yenilen turuncu yeşilliler, bu sezonki ilk müsabakada da  sahasında 2-1 mağlup oldu. Rakibine 3 karşılaşmada 3 gol atan turuncu yeşilli takım, kalesinde mise 10 gol gördü. 
EVİNDE YENİLMİYOR

Aytemiz Alanyaspor'un rakibi Beşimktaş, Süper Lig’de iç sahadaki namağlup serisini sürdürmeye çalışacak. Evindeki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13'üncü haftasında, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Teleset Mobilya Akhisarspor’a 2-0 mağlup olarak yaşayan Beşiktaş, sonraki 39 lig karşılaşmasında rakiplerine galibiyet şansı vermedi. Siyah beyazlı ekip, söz konusu 39 karşılaşmada 32 galibiyet ve 7 beraberlikle 103 puan topladı. 
BERKAN VE RİOU SAKAT
Aytemiz Alanyaspor'da sakatlığı bulunan kaleci Remy Riou ve Berkan Emir kadroda yer almıyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal Filipe Augusto'ya da 21 kişilik maç kadrosunda yer vermedi. Bakkal geçtiğimiz haftalardan farklı olarak bu kez forvet oyuncu Wanderson'u kadroya dahil etti. Beşiktaş’ta ise kart cezalısı oyuncular Ricardo Quaresma, Gary Medel ve Adriano Correia, bugünkü mücadelede oynayamayacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kartın yanı sıra rakibine yaptığı hareketlerden dolayı 5 maç ceza alan Quaresma, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir mücadelelerinin ardından Aytemiz Alanyaspor karşısında da takımını yalnız bırakacak. 
LOVE ESKİ TAKIMINA KARŞI
Siyah beyazlı takımın devre arasında Aytemiz Alanyaspor’dan transfer ettiği Vagner Love, eski takımına karşı forma giymeye hazırlanıyor. Geçen sezon başında Alanyaspor’a transfer olan Brezilyalı oyuncu, ilk yılında ligdeki maçlarda fileleri 23 kez havalandırarak gol kralı olmuştu. Bu sezonun ilk yarısında Alanyaspor formasıyla 10 gol kaydeden Vagner Love, siyah beyazlı ekipte 2 lig golüne imza attı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81