1 puana razı olduk

Süper Lig'de Malatyaspor'un konuğu olan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Zorlu mücadelede çok net pozisyonları harcayan turuncu yeşilli ekip, maç sonunda 1 puana razı olarak puanını 38'e yükseltti.

1 puana razı olduk

Süper Lig'de Malatyaspor'un konuğu olan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Zorlu mücadelede çok net pozisyonları harcayan turuncu yeşilli ekip, maç sonunda 1 puana razı olarak puanını 38'e yükseltti.

14 Nisan 2019 Pazar 19:05
1 puana razı olduk

Süper Lig'in 28'inci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor,  konuk olan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın henüz 2. dakikasında Kamara'yı düşürerek penaltıya sebep olan kaleci Haydar, Adem Büyük'ün penaltı golüne engel olamadı ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Aytemiz Alanyaspor bu gole 12. dakikada Fernandes'in kafa golüyle cevap vererek skoru eşitledi. 24. dakikada sarı kart gören Ceyhun Gülselam, 33'de ceza alanı içinde rakibine dirsek vurunca 2. sarı karttan oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarıda soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle giren turuncu yeşilliler, mücadelenin ikinci yarısında çok sayıda pozisyondan yararlanamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında kaleci ile karşı karşıya kalan Efecan, topu auta göndererek saç baş yoldurdu. Aytemiz Alanyaspor, bu beraberlikle puanını 38 puana yükseltti.

MAÇTAN DAKİKALAR

2. dakikada ceza sahası içerisine taşıdı topla kaleci Haydar'ın Kamara'yı yere düşürmesine hakem Serkan Çınar, Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminden gelen uyarıyı dinleyerek pozisyonun penaltı olduğunu değerlendirdi. Penaltıyı kullanan Adem Büyük'ün vurduğu top kalecinin sağından ağlara gitti: 1-0.

12. dakikada ceza sahası yayının dışından Junior Fernandes, vurduğu top meşin yuvarlağı ağlarla buluştu: 1-1.

18. dakikada Djalma Campos, ceza sahasının dışında kaleyi karşısına alıp sert vurdu, top dışarı çıktı.

22. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Mina, penaltı noktasından vuruşunu yaptı, top auta çıktı.

33. dakikada daha önce sarı kartı bulunan Ceyhun, ceza sahası içerisinde Mina'ya yaptığı faul sonrasında hakem Serkan Çınar maçı durdurdu. Sonrasında Ceyhun ikinci sarı kartla oyundan ihraç edildi. Ardından Adem'in kullandığı penaltıyı kaleci Haydar çeldi.

47. dakikada Bifouma'nın kaleyi karşıdan gördüğü ceza sahası dışından çektiği şut az farkla auta çıktı.

50. dakikada Caulker'in ceza sahası çaprazından çektiği şutu, kaleci Farnolle kurtardı.

66. dakikada Djalma Campos ceza sahasının dışından kaleyi karşısına alıp şutunu çekti, ancak top dışarı çıktı.

74. dakikada Kamara, uzak mesafeden kaleye şutunu çekti, kaleci Haydar kurtardı.

80. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Bifouma, altıpas üzerinden vuruşunu yaptı, top auta çıktı.

81. dakikada dördüncü hakemle tartışan Erkan Kaş'a maçın hakemi Serkan Çınar direkt kırmızı kartla oyun alanının dışına gönderildi.

84. dakikada ceza sahası içerisinde kaleci Fernolle ile karşı karşıya kalan Efecan, yerden şutunu çekti, ancak top kale direğinin dibinden auta çıktı.

Karşılaşma 1-1'lik eşitlilik ile sonuçlandı.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Serkan Çınar, Candaş Elbil, Deniz Caner Özaral

EVKUR YENİ MALATYASPOR: FarnolleGuilherme (Dk. 45 Donald), Adem (Dk. 61 Ömer), Murat Yıldırım, Mustafa, Ahmed (Dk. 66 Aleksic), Chebake, Erkan, Mina, Kamara, Bifouma

AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar Ceygun, Efecan, Ozan, Wanderson, Lucas (Dk. 89 Taha), Mayele, Campos (Dk. 90 Hasan), Tzavevellas, Steven, Junior (Dk. 72 Isaak)

GOLLER: Dk. 2 (P) Adem (Evkur Yeni Malatyaspor) Dk. 12 Junior (Aytemiz Alanyaspor)

SARI KARTLAR: Murat (Evkur Yeni Malatyaspor) Lucas, Baiano, Tzavellas (Aytemiz Alanyaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 81 Erkan (Evkur Yeni Malatyaspor) Dk. 33 Ceyhun (Aytemiz Alanyaspor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81