Son prova Antalyaspor ile

Son prova Antalyaspor ile

31 Temmuz 2017 Pazartesi 19:09
Son prova Antalyaspor ile
Avusturya kampını tamamlayan Alanyaspor, 12 Ağustos'ta Kasımpaşa ile oynayacağı lig maçı öncesi son provayı Antalyaspor ile yapacak.
 
Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav sezonu için 20 Temmuz'da Avusturya'da kampa giren Alanyaspor'un 2. etap kampı tamamlandı. 10 gün süren Avusturya kampında yoğun bir idman programı uygulayan Alanyaspor 4 tane hazırlık karşılaşması oynadı. Turuncu yeşilli takım iki gün izinden sonra 3 Ağustos'ta toplanarak lig hazırlıklarına Alanya'da devam edecek
Alanyaspor, lig öncesi son provayı Antalyaspor ile yapacak. Avsuturya kampı sonrası iki günlük izin yapacak olan turuncu-yeşilliler, 5 Ağustos Cumartesi günü Süper Lig'de bu yıl ilk 5'i hedefleyen ve iddialı bir kadro kuran Antalyaspor ile özel maçta karşılaşacak.  Lig öncesi iki takımında oynayacağı bu son hazırlık mücadelesi Side Emirhan Otel Spor Kompleksi'nde yapılacak. Karşılaşma saat 20.00'da başlayacak. 
Son Güncelleme: 31.07.2017 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81