‘Yatırımlara hız vereceğiz’

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik ve AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Sait Yılmaz İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

‘Yatırımlara hız vereceğiz’

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik ve AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Sait Yılmaz İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

05 Nisan 2018 Perşembe 21:05
‘Yatırımlara hız vereceğiz’

 İl Başkanı Ethem Taş'ı makamında ziyaret eden Başkan Çelik ve Başkan Yılmaz, Gazipaşa’ya yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında da bilgi görüş alışverişinde bulundu. 2019 seçimleri öncesinde Gazipaşa'da partili partisiz her vatandaşa ulaşmayı hedeflediklerini belirten Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Sait Yılmaz, "Ak Parti Antalya İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş'ı ziyaret ederek, ilçemizde seçimler öncesinde yapabileceğimiz en hızlı hizmetleri konuştuk. Gazipaşa'mıza yapmayı planladığımız sulama, yol ve elektrik çalışmalarıyla ilgili görüşme yaptık. Yenisini yapmayı planladığımız Hükümet Konağı ile ilgili karşılıklı görüşlerimizi bildirdik. Bu konuda bir iki gün içerisinde iyi haberleri bekliyoruz. 2019 seçimleri öncesi yapılması gerekenler ve kısa vadede ilçemize kazandırabileceğimiz, partili partisiz herkes tarafından takdir toplayabilecek yatırımlara imza atmak istiyoruz. Gazipaşa için çalışmaya ve ilçemize yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz. İlçemizi Antalya’nın incisi haline getirmek için uğraşacağız. Yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımız ve Belediye Başkanımız Adil Çelik ile birlikte merkez ve kırsal mahallelerimizde ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Partili partisiz her vatandaşımızın derdini dinleyeceğiz. Biz bu göreve iyi günde kötü günde her birlikte olmak amacıyla geldik. Çıkar menfaat gözetmeksizin Gazipaşalıların yanında olacağız. Her şey Gazipaşa için” diye konuştu. 
İLÇEMİZİ KONUŞTUK

Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gazipaşa İlçe Başkanımız Sait Yılmaz ve Belediye Başkanımız Adil Çelik’le ilçemizle ilgili görüşmeler gerçekleştirdik. Yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında konuştuk. İnşallah hep birlikte daha güzel günler göreceğiz” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81