Vatan Partisi adayını Cuma günü açıklayacak

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Evren Kurtoğlu 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’ndeki belediye başkan adaylarını bu Cuma günü düzenlenecek olan toplantıyla açıklayacağını duyurdu.

Vatan Partisi adayını Cuma günü açıklayacak

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Evren Kurtoğlu 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’ndeki belediye başkan adaylarını bu Cuma günü düzenlenecek olan toplantıyla açıklayacağını duyurdu.

07 Ocak 2019 Pazartesi 20:36
Vatan Partisi adayını  Cuma günü açıklayacak

Parti olarak seçimde iddialı olduklarını belirten İlçe Başkanı Kurtoğlu, "Alanya’nın yazın 1 milyonu aşkın nüfusu var ve birçok şehirden büyük bir yapımız var. 300 bini aşkın sabit yerleşimimiz var. Seçimlerde iddialıyız, Hedefimiz kazanmaktır" dedi.
“SEÇİM ÖNCESİ MEGA PROJELERDEN BAHSETMEYECEĞİZ”

İlçenin sorunlarını parti olarak çok iyi bildiklerini söyleyen Kurtoğlu, 31 Mart sonrası Türkiye'nin ve Alanya'nın ekonomik olarak zor günler geçireceğini söyledi. Türkiye’yi zor bir sürecin beklediğinin altını çizen Kurtoğlu sözlerine şu şekilde devam etti: “Seçim öncesi mega projelerden bahsetmeyeceğiz. Var olan sıkıntıları çözmek bizim olmazsa olmazımız olacak. ABD’den Patriot füzesi almamıza karşı durulması gerekirken Rusya’dan alacağımız S-400 füze hava savunma sistemine karşı durulmasının Atlantik sistemine ne kadar bağımlı hale geldiklerinin göstergesidir. CHP, AKP iktidarına değil, Vatan Savaşına muhalefet ediyor. Türkiye S-400’leri alarak yeni cephesini belirlemiştir. Rusya, İran, Çin, Irak ve Suriye yeni bölge siyasetindeki ortaklarımızdır. ABD bölgede kaybetmiştir. Bunu görmeden yapılan açıklamaları reddediyoruz. AK Parti’yi ABD’den Petriot füzeleri alması ciddi bir hatadır ve bu hatayı CHP desteklemektedir. Türk Milleti bu yalpalamalara önümüzdeki süreçte tavrını koyacaktır. Vatan Partisi ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte görevlere hazırdır.”
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81