Türel'in rakibi Böcek

AK Parti, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Başkan Menderes Türel’i gösterirken CHP’nin adayı da dün belirlendi. Antalya’da Türel’in rakibi Konyaaltı Belediye Başkanı olan Muhittin Böcek oldu.

Türel'in rakibi Böcek

AK Parti, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Başkan Menderes Türel’i gösterirken CHP’nin adayı da dün belirlendi. Antalya’da Türel’in rakibi Konyaaltı Belediye Başkanı olan Muhittin Böcek oldu.

18 Aralık 2018 Salı 21:59
Türel'in rakibi Böcek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediyesi adayı olarak Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i gösterdi. AK Parti, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Başkan Menderes Türel’i gösterirken CHP’nin adayı da belli oldu. Antalya’da Türel’in rakibi Konyaaltı Belediye Başkanı olan Muhittin Böcek’i oldu.
“ANTALYA'DA BİRLİKTE BAŞARMAYA GELİYORUM” 
CHP Antalya Büyükşehir Belediyesi adayı olarak açıklanan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise sosyal medya hesabından, “20 yıldır Konyaaltı'nda birlikte başardık! Şimdi de hayatımı adadığım Antalya'da birlikte başarmaya geliyorum. Oturan değil, çalışan Antalya'ya hazır olun. Şimdi çalışma zamanı. #BizBirlikteYaparız” ifadelerini kullandı. 
‘HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ’

Böcek’in adaylığı ile ilgili değerlendirme yapan CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, “Antalya’mıza ve Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Beklenen bir sonuçtu. 31 Mart Yerel seçimlerinde Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar halkın iktidarını Muhittin Böcek başkanımızla kuracağız” dedi. Alanya’nın gerçek yatırımı Muhittin Böcek ile göreceğini de söyleyen Çorbacı, “Bütün sorunları gidereceğiz. Bütün sorunları ortadan kaldıracağız.  Bütün verilen vaatleri yerine getireceğiz” diye konuştu.
9 İLÇE TAMAM, 10 İLÇE İÇİN İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR’
İlçe adaylarıyla ilgili de konuşan Başkan Çorbacı, “İlçe adaylarıyla ilgili olarak görüşmeler Genel Merkez bazında devam ediyor. Antalya Büyükşehir, Muratpaşa, Konyaaltı, Döşemealtı, Gazipaşa, Manavgat, Kemer, İbradı, Aksu,  Finike’de adaylarımız belli oldu.  Alanya’da dahil olmak üzere geriye kalan Gündoğmuş, Elmalı, İbradı, Demre, Akseki, Kumluca, Serik, Kepez ve Kaş ilçesi için ise ittifak görüşmeleri devam ediyor. Bu ilçelerin durumu da kısa sürede belli olacak” dedi. 
CHP’DE AÇIKLANAN ADAYLAR
CHP Genel Merkezi tarafından Antalya’da açıklanan adaylar ise şu şekilde: Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek, Muratpaşa Ümit Uysal, İbradı, Serkan Küçükkuru, Konyaaltı Semih Esen,  Döşemealtı Turgay Genç, Aksu, İsa Yıldırım, Finike  Mustafa Geyikçi, Manavgat Şükrü Sözen, Kemer Mustafa Gül, Gazipaşa Mehmet Ali Yılmaz.” – Mert CANTÜRK 

Son Güncelleme: 18.12.2018 22:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81