Taş: Bana en çok Alanya’yı soruyorlar!

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti’nin 17. kuruluş yıldönümünü kutladığını dile getirerek, milletin teveccühüyle Ak Parti’nin 16 yıldır tek başına iktidar olduğunu aktardı.

Taş: Bana en çok Alanya’yı soruyorlar!

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti’nin 17. kuruluş yıldönümünü kutladığını dile getirerek, milletin teveccühüyle Ak Parti’nin 16 yıldır tek başına iktidar olduğunu aktardı.

16 Ağustos 2018 Perşembe 01:18
Taş: Bana en çok Alanya’yı soruyorlar!

Cumartesi günü Ankara’da Ak Parti’nin Olağan Kongresi’nin olduğunu kaydeden Taş, “Bizim partimizde kongreler bayram ve şölen havasında oluyor. Antalya’da 6 il kongremiz oldu. Cumartesi günü 2 bin 500 kişi ile kongreye katılacağız. Şimdi de güçlenme ve tazelenme şeklinde kongre gerçekleşecek. Kaybedecek zamanımız yok. 2001 yılından itibaren Türkiye’de bir şeyler değişmeye başladı. Biz de millete söz verdik, sadece hizmet edeceğimizi ve yanında olacağımızı söyledik” dedi. Taş, 2002 yılında bu yana girdikleri her seçimde birinci olduklarını hatırlatarak, kentte yüzde 34 bir tabanlarının olduğunu, belirli bir Ak Parti kitlesinin oluştuğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla belediyelerde gönül belediyeciliğinin seferberliğinin başladığını anlatan Taş, “Milletimizin gönüllerine dokunmak zorundayız. Biz vatandaşımızın her zaman yanında olacağız, onların gönlünde olacağız. Yolu geç yaparsınız, hastaneyi geç bitirseniz bile millet sorun yapmaz ama bu millet adam yerine konulmamayı affetmez. Biz milletimizi adam yerine koyduk, bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz. Milletimizin derdiyle dertleneceğiz” diye konuştu. 

‘NE KARAR VERİLİRSE UYACAĞIZ’
2019 yerel seçimlerinde de iddialı olduklarının altını çizen İbrahim Ethem Taş, “Milletimizin gönlüne girebilirsek bize anahtarı verecektir. Bizim hedefimiz 19 ilçe belediyesi. Biz Muratpaşa ve Konyaaltı’na talibiz. Alanya, Manavgat, İbradı, Kemer, Döşemealtı. Elimizde olmayan 7 belediyeye talibiz. Yerelde iddialıyız” ifadelerine yer verdi. Yerel seçimlerde MHP ile ittifaklarının devam edeceğini dile getiren Taş, “Biz seçimlere birlikte girdik. Bizim gönül birliğimiz devam edecek. Meclisteki konum itibariyle ittifak devam edecek. Şu anda Genel Merkezi’mizde yerelde ittifakla ilgili çalışmalar devam ediyor. İllerde aldığımız oylara tek tek bakılacak, sonrasında bu işlemi Genel Merkezi’miz çalışmalarını yapıyor. Her yerde yerelde ittifak olmayabilir. Belirlenen çerçevede ittifak kararlarına uyacağız. Bizim ittifakımızda ülke genelinde hiçbir sıkıntı yok. Çalışmalar eylül sonuna kadar bitecek. İl il, ilçe ilçe raporlar sunulacak, ortak kararlarla ne karar verirlerse biz ona uyacağız. Belki 3 il için ittifak, belki 15 ilçe için ittifak çıkacak” İttifak konusunun en çok kendisine Alanya’dan sorulduğunu aktaran Taş, Alanya ile ilgili de Genel Merkez’in vereceği karara MHP ile harfiyen uyacaklarını kaydetti. Büyükşehirle 13 belediye başkanlıklarının olduğuna dikkati çeken Taş, “Başkanlarımızdan memnunuz. Aday belirlerken kriterlerimiz var. Birincisi teşkilat temayülü, ikincisi kamuoyu yoklaması, üçüncüsü il başkanı, bakan ve milletvekillerimizin görüşleri baz alınacak. Ardından nihai kararı Genel Merkezi’miz verecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81