Sümer ve Köktaş temayüle geliyor

Sümer ve Köktaş temayüle geliyor

26 Ekim 2017 Perşembe 21:06
Sümer ve Köktaş  temayüle geliyor
AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve AK Parti Genel Merkez Antalya İl Koordinatörü, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş temayül yoklaması için bugün sabah Alanya'ya gelip partililerle görüşecek. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı'nın Eylül'de yapılması planlanırken Ekim ayına ertelenen, daha sonra AK Parti Genel Merkezi tarafından daha ileri bir tarihte yapılacağı açıklanan AK Parti İlçe Kongresi öncesi haftalardır Alanya'ya gelip temayül yapması beklenen İl Başkanı Rıza Sümer'in bugün beraberinde AK Parti Genel Merkez Antalya İl Koordinatörü, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile birlikte Alanya'da olacak. Dün sabah AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nu telefonla arayan Rıza Sümer'in, "27 Ekim Cuma günü Alanya'ya geliyorum. Ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile Mahalle Başkanları da hazır olsun. Hepsiyle görüşüp ilçe başkanının kim olması konusunda ortak görüş alacağız" dediği öğrenildi. 
TOKLU: RESMİ TEBLİĞ GELMEDİ
Geçtiğimiz ay bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, "Bu kongrede ben yokum, aday olmayacağım. Ama kongreye kadar görevimin başındayım" demişti. AK Parti Genel Merkezi'nin herhangi bir isim konusunda İl Başkanı Rıza Sümer'in raporuna göre hareket edeceği, en favori ismin de Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olan Mimar Mustafa Toklu olduğu ifade ediliyor.  Adaylık konusuyla ilgili konuşan Mustafa Toklu, “Şuana kadar bana gelen resmi bir tebliğ yok. Resmi tebliğ geldikten sonra bende yönetim bazında çalışmalarıma başlarım” dedi. 
Son Güncelleme: 26.10.2017 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81