Sulama suyunda sorunlar çözülüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik tarafından Alanya Öğretmenevi'nde üreticilerin sulama suyu sorununu çözmek adına bir toplantı düzenlendi.

Sulama suyunda sorunlar çözülüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik tarafından Alanya Öğretmenevi'nde üreticilerin sulama suyu sorununu çözmek adına bir toplantı düzenlendi.

29 Aralık 2016 Perşembe 19:32
Sulama suyunda  sorunlar çözülüyor
Toplantıya DSİ Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Tarım İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar ve Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu'nun yanı sıra ilgili muhtarlar ve sulama birliği üyeleri de katıldı.
'SORUNLAR AZA İNDİRİLECEK'
Yapılan toplantıyla ilgili bir değerlendirme yapan Koordinatör Hüseyin Güney, "Bilindiği gibi son yıllarda iklim değişikliğine bağlı olarak yer altı su kaynaklarında önemli bir azalma söz konusu olmuştu. Bu da yer altı sularıyla bağ ve bahçesini sulayan üreticilerin büyük sorunlar yaşamasına yol açıyordu. Hükümetimizin tarımda büyük önem arz eden sulama suyu konusundaki projeleri de üreticimizin büyük umutlarla beklediği yatırımların başında geliyor. Dim Barajı başta olmak üzere kırsal alanlara DSİ tarafından kurulan sulama göletleri bu sorunları en aza indirecek önemli yatırımlar. Üreticilerin sulama suyu konusunda yaşadıkları sorunları tespit etmek ve gerekli yatırımları başlatmak üzere konunun taraflarını bir araya getiren ve bu konuda önemli bir çalışma yapan Ak Parti Antalya Milletvekilimiz Sayın Sena Nur Çelik’e Muz Üreticileri Birliği adına teşekkür ederim" dedi.  -Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 29.12.2016 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81