Ocak takdir topluyor

Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, 16 aylık süre zarfında yaptığı çalışmalarla hem Alanya halkının hem de ocağa gelen gençlerin ailelerinin takdirini kazandı. Ülkü Ocakları’na gelen gençler hem eğitim faaliyetlerine katılırken hem de madde bağımlılığından uzak durmaları açısından kendileri için düzenlenen seminerlere katılarak bilinçlendirildi.

Ocak takdir topluyor

Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, 16 aylık süre zarfında yaptığı çalışmalarla hem Alanya halkının hem de ocağa gelen gençlerin ailelerinin takdirini kazandı. Ülkü Ocakları’na gelen gençler hem eğitim faaliyetlerine katılırken hem de madde bağımlılığından uzak durmaları açısından kendileri için düzenlenen seminerlere katılarak bilinçlendirildi.

13 Mart 2018 Salı 19:56
Ocak takdir topluyor

Alanya Ülkü Ocakları, adeta bir okul gibi çalışıyor. Başkanlığını Abil Gündoğdu’nun yaptığı ocakta eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal faaliyetler, sağlı çalışmaları, araştırma geliştirme çalışmaları, Türk dünyası ve teşkilat faaliyetleri yürütülüyor. 
GÜNDOĞDU ALANYA HALKININ TAKDİNİ KAZANDI
Haftanın farklı günlerinde öğretmenler eşliğinde Ortaokul ve Lise Teşkilatında bulunan gençlere ders verilirken sosyal faaliyetler kapsamında  da tarihi geziler, milli ve manevi değerleri güçlendirici konser ve konferanslarda düzenleniyor. Abil Gündoğdu, 16 aylık süre zarfında Ocak Başkanı olarak yaptığı çalışmalarla hem Alanya halkının hem de ocağa gelen gençlerin ailelerinin takdirini fazlasıyla kazanmış durumda. 
ÜLKÜ OCAKLARI OKUL GİBİ
İşte Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ve yönetiminin 16 aylık faaliyetleri: Eğitim Faaliyetleri: Ocak içerisinde oluşturulan ücretsiz   Etüt merkezinde Haftanın 4 günü Matematik, İngilizce, edebiyat ve fizik dersleri verilmektedir. Öğrencilerin talepleri dahilinde bire bir eğitimlerde verilmektedir. Seminer konuları alanının uzmanı olan kişilerce anlatılmaktadır. Seminer konuları sadece Tarih ile kısıtlı olmayıp, giyim kuşam oturup kalkma gibi adap kuralları da öğretilmektedir. Perşembe Günleri Dini Eğitim seminerleri gerçekleştirilerek, genç kardeşlerimizin maneviyatının da güçlendirilmesi hedefleniyor.  Üniversite Teşkilatımız ile Üniversitede oluşturulan Fikir ve düşünce kulüpleri oluşturularak, Türk Milliyetçiliğinin fikirleri her kesime anlatılmaktadır.
‘SPOR YAP, MADDE BAĞIMLILIĞINDAN UZAK DUR!’

Sosyal Faaliyetler: Türk gençliğinin madde bağımlılığından uzak durması adı altında çeşitli spor  faaliyetleri gerçekleştirilmektedir (rafting,tenis,paintball,koşu,dövüş sanatları,futbol,basketbol) Milli ve Manevi değerlerimizi güçlendirici Konser ve Konferans organizasyonları. Tarihi geziler düzenleyerek genç kardeşlerimizin sadece teoride değil pratikte de o zamanları yaşayarak kendilerine rehber edinmeleri hedeflenmektedir. Düğün ve taziye ziyaretlerine teşkilat olarak yoğun katılım sağlanmaktadır. Ülkemizin bulunduğu zorlu süreçlerde milli manevi değerlerimizi perçinlemek Afrin operasyonunda ki askerlerimize destek olmak amaçlı Türk Bayrağı dağıtımı. Birlik beraberliğin artması halkımızın kaynaşması açısından Geleneksel Sünnet Şöleni organizasyonu düzenlenmesi.
‘GENÇLER UYUŞTURUCU KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLİYOR’
Sağlık Çalışmaları: Ocak bünyesinden oluşturulan kan bankasıyla, şehrimizde acil durumlarda kan ihtiyacı olan hastalarımıza anında yardımcı olmak hedeflenmektedir. Zaman zaman Halkımızı kan verme konusunda teşvik amaçlı Kızılay çadırında toplu kan verme etkinliği yapılmaktadır Madde ve uyuşturucu ile mücadele hususunda bilgilendirme toplantıları yapılarak, kaybedilmiş her genç bir Vatan’dır şiarıyla geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimizi bilinçlendirmek hedeflenmektedir. İlk yardım eğitimi düzenlenmektedir.
‘OKUYAMAYAN GENÇLERE ULAŞILDI’
Teşkilat Faaliyetleri: Lise Ve üniversite sıralarındaki vatanperver kardeşlerimizin yetiştirilmesi, geleceğe hazırlanması. 68 köy 102 mahallede çalışan gençlik teşkilatı oluşturularak, çeşitli sebeplerden dolayı okuyamamış ocak bünyesine katılamamış arkadaşlarımızın kazanılması,2023 Türkiye’sinin Ekonomi ve sosyal kültürel yapısına yön verecek bilgi ve birikiminin sağlanması.” – Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81