MHP destek turunda

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala MHP Alanya’da tam kadro halinde çalışmalarını sürdürüyor. Dünde İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız muhtarların yanı sıra Türktaş Mahallesi’nde halkla buluşup seçimlerde destek istedi.

MHP destek turunda

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala MHP Alanya’da tam kadro halinde çalışmalarını sürdürüyor. Dünde İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız muhtarların yanı sıra Türktaş Mahallesi’nde halkla buluşup seçimlerde destek istedi.

08 Haziran 2018 Cuma 22:36
MHP destek turunda

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Antalya Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız, İl Başkan Yardımcısı M. Kemal Çörekçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Alanya Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ettiler. Ziyarette ilk sözü alan isim MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan oldu. Türkdoğan, "24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin önemini bir nebze de olsa anlatabilmek adına bir aradayız. Bizim için önemlisiniz, değerlisiniz. Bu vesileyle her fırsatta sizlerle bir arada olmaya çalışıyoruz MHP olarak. Önümüzde de malumunuz 24 Haziran'da yapılacak olan bir cumhurbaşkanlığı ve parlamento genel seçimleri var. Bu seçimlerde ülkemiz ve milletimiz açısından çok büyük önem arz etmekte. Bu öneme binaen de bizler Cumhur İttifakı'na Sayın Genel Başkanımızın emir ve tahakkukları doğrultusunda sizlerde destek istiyoruz. Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan, ittifak içerisinde de MHP kendi tüzel kişiliği ile pusulada yer almaktadır. Cumhurbaşkanlığı oylarımızı Sayın Cumhurbaşkanımıza ittifak içerisinde de MHP ve içimizde biri olan 23. dönemde Alanya’mızı temsil etmiş ve yine Antalya milletvekilliği listesinde yer alan Sayın Vekilim Hüseyin Yıldız Bey'e de desteklerinizi istiyor ve bekliyorum." dedi.
BAŞKAN YÜCEL DESTEK İSTEDİ
Türkdoğan'ın ardından konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel şu sözleri kullandı: "Bizim de hatalarımız, bizim de eksiklerimiz olabilir. Sizlerle birlikte gayret etmemiz bizi mutlu ediyor. MHP’nin vizyon ve misyonuna baktığınız zaman Türk-İslam sentezine dayalı bir parti olduğu hepimiz biliyoruz. Son yıllarda MHP’nin tüzüğüne baktığımız zaman ülkenin sigortası olduğunu görüyoruz. Herkes partisine oy vermediğiniz zaman kime oy verirsiniz dediğimizde MHP diyorlar. Demek ki MHP bir milli partidir. Sokakta bize soruyorlar belediyemiz var çalışıyorsunuz ama neden milletvekili adayımız ilk sıralarda değil diye. Bu genel merkezimizin takdiridir. Burada isyan etmesi gereken bir isim varsa o da Milletvekili Adayımız Hüseyin Yıldız’dır ama bizde öyle değil. 1 ile 16 arasındaki tüm adaylarımız aynı gayreti gösteriyor. Biz inanç ve şevkle çalışıyoruz. Hem partimize hem de cumhurbaşkanımıza desteğinizi bekliyoruz."

YILDIZ: SEÇİLEBİLECEK BİR SIRADAYIM
MHP Antalya Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız ise Alanya'dan 4 ismin Ankara'ya gidebileceğini söyledi ve "Alanya’mızın gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu seçilecek bir noktadır. Yine Sena Nur Çelik hanımefendi seçilecek yerdedir. İbrahim Aydın Bey’de Alanyalı sayabileceğimiz bir yerdedir. Bende 4. Sıradayım arkadaşlar bende kendimi seçilebilecek bir yerde görüyorum. Bunun dışında CHP’ye dönüp baktığımızda göremiyoruz. Tabi ki vatandaş isterse 16 milletvekilini de tek partiden seçer buna bir engel yoktur ama görünen anlamda konuşuyorum. İYİ Parti denilen partide de Alanyalı bir kardeşimiz beşinci sıradadır. Demek ki seçilme noktasında, seçilebilirlik noktasında Ak Parti’nin 3 ve MHP’nin 1 adayı vardır. Dolayısıyla biz Alanya’yı temsil edecek milletvekili sayısının dörde çıkarılması için destek talep ediyoruz. Bizimkisi talep etmektir." dedi.
MHP’DEN TÜRKTAŞ’TA HALK TOPLANTISI
MHP heyeti daha sonra Türktaş Mahallesi’nde halk toplantısı düzenledi. Burada da vatandaşların taleplerini dinleyen MHP’liler, vatandaşlardan 24 Haziran seçimleri için destek istedi. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81