'Meclis üyeleriyle ilgili bir karar vermedik'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

'Meclis üyeleriyle ilgili bir karar vermedik'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

23 Ocak 2019 Çarşamba 20:53
'Meclis üyeleriyle ilgili bir karar vermedik'

Toplantı sonrasında basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, gazeteci Uğur Mumcu'yu ölümünün 26'ıncı yıl dönümünde rahmetle andı. Çorbacı, "Alanya'da yaşan sevgili yurttaşlarım hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. 'Ben Atatürkçüyüm, ben cumhuriyetçiyim, ben laiğim, ben antiemperyalistim, ben tam bağımsız Türkiye'den yanayım, ben insan hakları savunucusuyum, ben yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. Sabaha kadar araştırarak yazdığım hiç bir konuyu yalanlayamadınız, öyleyse parçalayın her parçamdan benim gibiler beni aşacaklar doğacak'tır diyen Uğur Mumcu'nun 26'ıncı ölüm yıl dönümünü CHP ilçe teşkilatı olarak rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi. 
'ORTAK AKILLA HAREKET EDECEĞİZ'
Pazartesi günü İYİ Parti ile ortak yaptıkları toplantıdan söz eden Çorbacı, "Geçen hafta burada ittifak kararını açıklamıştık, geçen Pazartesi günü de İYİ Parti İlçe yönetimi ile çok verimli bir toplantı geçirdik. Toplantıda İYİ Parti ve CHP ilçe yönetimleriyle beraber, ortak adayımız Abdullah Sözmez ile çok önemli kararlar aldık. Alanya için elimizden gelen bütün çabaları yapacağız ve güzel projelere imza atacağız. İlerleyen günlerde halkımızı en iyi şekilde aydınlatacağız. Proje ekiplerimiz olarak hem CHP hem de İYİ Parti ortak akılla  ortak hareket edeceğiz. Hem Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni hem de Alanya Belediyesi'ni kesin kazanacağız. Çok çalışmamız lazım, bundan sonra çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz" ifadelerini kullandı.

'MECLİS ÜYELİKLERİYLE İLGİLİ BİR KARAR VERMEDİK'
Bazı internet siteleri ve bazı gazetelerde meclis üyelikleriyle ilgili çıkan haberlere cevap veren Çorbacı, "Şunu özellikle belirtmek istiyorum. CHP ilçe teşkilatı olarak, yönetim olarak, mevcut meclis üyeleri dahil,  meclis üyelikleriyle ilgili adı geçen isimler  üzerinde hiç bir karar almadık. Hiç bir kimsenin yeri, sırası, başkan yardımcılığı, büyükşehire gönderilecek meclis üyelikleri, mevcut meclis üyeleri dahil hiç kimseye bir karar vermedik. Bunu İYİ Parti ile beraber ortak akılla karar verip, en iyi şekilde halkın önüne, halkta karşılığı olan, teknik olarak, bilgi olarak  ve Alanya'yı çok iyi tanıyan isimlere mecliste yer vereceğiz “şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81