Karadağ: Birlikte uyumlu bir şekilde çalışıyoruz

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri ve Büyükşehir zabıta ekiplerinin birlikte uyumlu bir şekilde çalışmalar yaptıklarını belirterek: “Birlikte bu işleri başardık ve birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Alanya’mızda turizm sezonuna güzel bir şekilde hazırlığımızı yapacağız” dedi.

Karadağ: Birlikte uyumlu bir şekilde çalışıyoruz

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri ve Büyükşehir zabıta ekiplerinin birlikte uyumlu bir şekilde çalışmalar yaptıklarını belirterek: “Birlikte bu işleri başardık ve birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Alanya’mızda turizm sezonuna güzel bir şekilde hazırlığımızı yapacağız” dedi.

22 Mayıs 2019 Çarşamba 21:52
Karadağ: Birlikte uyumlu  bir şekilde çalışıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı’nda yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Karadağ, “Büyükşehir Belediyesi Alanya’mızda çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalarımız arasında Mahmutlar’da, Konaklı’da aynı zamanda Oba’da bir sinekle mücadele olayı vardı. Sinek istilası başarılı bir şekilde halletti Büyükşehir Belediyesi. İkincisi Atatürk Caddesi ve 25 Metreli Cadde üzerinde zabıta denetimleri hızlı bir şekilde devam etmektedir. Biz seçim çalışmalarımızda dediğimiz gibi kimlikli kişilikli ve kurallı bir kent olması yönünde bütün birim amirleri ile bu çalışmalara devam edeceğiz” dedi.
‘HALKIMIZIN PLAJDAN YARARLANMASINI SAĞLAYACAĞIZ’
Konuşmasına devam eden Karadağ şunları söyledi: “Aynı zamanda Alanya Belediyesi çalışanları ile uyumlu bir şekilde özellikle zabıta birimi olarak çalışıyoruz. Birlikte bu işleri başardık ve birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Alanya’mızda turizm sezonuna güzel bir şekilde hazırlığımızı yapacağız. Ben bunun içinde tüm Büyükşehir birim amirleri ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Alanya’mızda yazın gelmesi ile birlikte turizm sektörü iyi veya kötü hareketlenmeye başladı. Tabi turizm sezonu deyince sadece oteller ve yabancı misafirlerden ziyade yerli halkımıza da hizmet vermek durumundayız. Sahillerimizin temizlik ve hazırlıkları hızlı bir şekilde yapılıyor ancak geçen hafta arkadaşlarımızla Avsallar’a gitmiştik. Oradaki çalışmalarda Avsallar halkının denize girmek için halk plajının olmadığını gördük. Burada biz yaptığımız çalışmalarda sahilin tamamen özel sektör ve turizmciler tarafından işgal edildiğini gördük. Bunun için hangi çalışmalar yapılacaksa yapacağız ve geniş bir dosya ile bu konuyu vatandaşlarımızla da paylaşacağız. Halkımızın deniz kum ve güneşten yaralanmasını sağlayacağız. 
DANIŞMA KURULU 25 MAYIS’TA
Büyükşehir Belediyemiz yayla yollarında kıştan kalan bir takım eksikliklerini gideriyor. Özellikle 69 köyün yayla yollarının turizme açılması ile ilgili çalışmalar da hızla devam ediyor. Kadınlar Plajı’nın büyük bir ihtimalle açılışını tekrar gerçekleştireceğiz. Orada büyük bir çöküntü ve yol kaymaları var. Önümüzdeki hafta bu çalışmalar da devam edecek. Ayın 25’inde partimizin tüzüğü ve yönetmelikleri gereği bir danışma kurulu toplantısı yapacağız. 25 Mayıs’ta ALTSO’da saat 14.00’da başlayacak olan Danışma Kurulumuza bugüne kadar görev yapmış olan milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve tüm üyelerimize SMS vasıtasıyla bu bildirimi yapacağız. 

‘İSTANBUL SEÇİMLERİNDE GÖREV ALMAK İSTEYEN ÇOK KİŞİ VAR’
Yine İstanbul’a değinmeden geçmemek lazım. İstanbul seçimlerinde Alanya’dan bir çok arkadaşımız oraya giderek orada görev yapmak ve sürece dâhil olmak istiyorlar. Aynı zamanda birinci seçimden sonra Alanya’ya gelmiş olan ancak orada oy kullanacak olan vatandaşlarımızın İstanbul’a ulaşımı konusunda yardımcı oluyoruz. Otobüs kaldırıp onların orada oy kullanmasın sağlayacak ve Alanya’ya geri getireceğiz. 
‘SAĞLIK İHMAL EDİLMEMELİ’
Önceki hafta aldığımız duyumlara göre hastanede bir kantin sorunu söz konunu olmuş. Tabi ki kurallar neyse o yapılmalı ve işletmeci iflas ettiğini söylemiş. Bunlar bizim aldığımız duyumlar sadece, Alanya’daki herkes kurallara ve kanunlara mutlaka uymak zorunda. Hastanedeki başhekim sıkıntısına gelince, Alanyamız Türkiye’deki bir çok ilden çok daha büyük. Hizmet bekleyen bir yer. Bu zamana kadar pek çok aksatılan konu var ve bunlardan ilki de devlet hastanesindeki çalışma koşulları ile başhekim sıkıntısı. Ben buradan tüm yetkilileri göreve davet ediyorum. Tabi ki ihmal edilmemesi gereken bir konu, sağlık çok önemli bir konu çünkü. Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere yetkilileri göreve davet ediyorum.” – Mert CANTÜRK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81