'Görüştüğümüz tek isim Sipahioğlu değil!'

CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde aday konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek: “Şuanda görüştüğümüz tek isim Gökhan Sipahioğlu değil. Birkaç isimle daha görüşüyoruz. Henüz net bir isim yok” dedi.

'Görüştüğümüz tek isim Sipahioğlu değil!'

CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde aday konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek: “Şuanda görüştüğümüz tek isim Gökhan Sipahioğlu değil. Birkaç isimle daha görüşüyoruz. Henüz net bir isim yok” dedi.

12 Eylül 2018 Çarşamba 20:31
'Görüştüğümüz tek isim  Sipahioğlu değil!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe yönetimi parti binasında düzenlediği kahvaltı organizasyonuyla basınla bir araya geldi. Çorbacı etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, "Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nın panzehri Millet İttifakı'dır. Bununda başı CHP'dir" dedi. Teşkilat binasında düzenlenen kahvaltının ardından basın açıklaması yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, Gökhan Sipahioğlu'yla yerel seçimler için görüştüklerini ancak kendisinin görüşülen tek isim olmadığını söyledi. Çorbacı, "Kendisi başarılı bir meclis üyeliği yapmıştır. Partimize yaklaşık 4 buçuk yıl önce katılmıştır. Olabilir ama bizim görüştüğümüz tek isim Gökhan Sipahioğlu değil. Genç, çalışkan bir arkadaşımız ama sadece o değil. Henüz net bir isim yok" dedi. Çorbacı açıklamasının devamında şunlara değindi:  
‘CUMHURİYETİ YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

"Ayrıca bugün 12 Eylül maalesef Türkiye tarihinde kara bir gün olarak anıyoruz. Biz CHP olarak gerçekleşen darbe girişimlerine karşıyız. Türkiye'yi kaostan kurtaracak olan şey darbeler değil demokrasi ve hukuktur. 'Ne askeri ne sivil darbe yaşasın tam demokratik Türkiye' sloganıyla Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşatmaya devam edeceğiz. Maalesef geçmiş yıllarda 16 yıldır iktidar olan Adalet ve Kalkınma Partisi 12 Eylül 2010'da bir referandum yaptı. Darbecileri yargılayacağını söyleyerek halktan onay aldı. Bunu aldıktan sonra da maalesef ne kadar FETÖ mensubu ne kadar komutan, hakim varsa devletin içine sızdırdı. Yaklaşık 2 yıl önce de 15 Temmuz hain darbe girişimi oldu. Bundan sonra bu tür darbecilerin devletin içine sızmamasını temenni ediyoruz.  
‘İTTİFAK OLMAYACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ’ 
Bayramdan sonra yerel seçim startını verdik. Tabi ki yaptığımız görüşmeler oluyor. İl toplantımızda tüm ilçe başkanlarının eksiksiz katılımıyla sorunlarımızı dile getirdik. Biz burada ilçe yönetimindeki arkadaşlarımızla hep beraber istişarelerimizi yapıyoruz. Görüştüğümüz isimler var ancak şu an erken olduğu için açıklama yapmadık. Kişi odaklı birebir görüşmeler yapıyoruz. Doğal bir ittifak olabilir ancak ben bu konuda genel başkanımızla bizzat gidip görüşeceğim. Kendisi de doğal bir ittifak olabileceğini her seferinde söylüyor. Ancak biz şu anda Alanya'da hiç ittifak olmayacakmış gibi çalışıyoruz. CHP Alanya İlçe Teşkilatını kimse boşa saymasın. 16 yıldır Ak Parti Alanya'da daha belediye almadı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) geçen dönem ilk kez kazandı. Biz de kazanacağımızı düşünüyoruz.  Bizim 3 bin 500'e yakın bir üyemiz var. Hep beraber bir çalışma yapalım. Belki 24 Haziran seçimleri istediğimiz gibi olmadı. Maçın ilk yarısı bitti ama daha ikinci yarısı var. Türkiye’nin CHP'ye ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nın panzehri Millet İttifakı'dır. Bununda başı CHP'dir.”- Mert CANTÜRK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81