Erzurum'dan haykırdılar

Türk Ocakları Genel Merkezi tarafından organize edilen ve Erzurum'da düzenlenen 'Asırlık Soykırım Yalanı' projesine Alanya'dan da Türk Ocakları Alanya Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çelik katıldı.

Erzurum'dan haykırdılar

Türk Ocakları Genel Merkezi tarafından organize edilen ve Erzurum'da düzenlenen 'Asırlık Soykırım Yalanı' projesine Alanya'dan da Türk Ocakları Alanya Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çelik katıldı.

25 Ekim 2016 Salı 23:43
Erzurum'dan haykırdılar
Türk Ocakları Genel Merkezi tarafından organize edilen ve Erzurum'da düzenlenen 'Asırlık Soykırım Yalanı' projesine Alanya'dan da Türk Ocakları Alanya Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çelik katıldı. Toplantıyla ilgili değerlendirme yapan Çelik, "Ermeni mezalimin son derece etkili olduğu, Milli birliğin ve milli iradenin vücuda geldiği, ülkenin kurtuluş meşalesinin yakıldığı, Cemal Paşanın, Nene Hatunun ve sayısız şehidimizin huzurunda olması, manda ve himaye reddedilerek ilk kez ulusal bağımsızlığın koşulsuz olarak gerçekleştirilmesi kararının alındığı Erzurum’da sonuca ulaşması bizleri son derece memnun etmiş ve etkilemiştir" dedi.

'SES ÇIKARMAZSAK DAHA KÖTÜSÜ OLUR'
Konuşmasına devam eden Çelik, şunları söyledi: "Dün Erzurum’dan, Doğu Anadolu’dan yükselen feryat bugün Türkmen dağından Halep’ten Musul’dan Kerkük’ten yükselmektedir. Unutmayınız ki, Gaziantep’in güvenliği Musul’dan, Diyarbakır’ın güvenliği Kerkük’ten, ağrının güvenliği ise Karabağ’dan başlamaktadır. Buralardaki soydaşlarımızın güvenliği sağlayamazsak, bulundukları bölgelerden zorla çıkarılmalarına ve bu bölgelerin demografik(nüfus) yapılarının değiştirilmesine ses çıkarmazsak, işte o zaman gün gelecek bu sıkıntılar bizim sınırlarımız içinde yaşanacaktır. Bunun zamanını ise güneyden esen rüzgâr belirleyecek, belki yarın belki yarından da yakın olacaktır. “Asırlık Soykırım Yalanı” program silsilesi sonucunda Erzurum’da o gün bir kıvılcım oluşmuş ve yeniden bir meşale yanmıştır. Bu meşale bin yıldan beri bu coğrafyada yaşayan ve bu coğrafyayı kirli emellerine alet etmek isteyenlere, Türksüzleştirmeye ve Müslümansızlaştırmaya çalışanlara karşı bir direniş, yeniden bir diriliş olacak, geleceğimizi aydınlatacak, bizleri bu zor günlerden geleceğe taşıyacaktır."
Son Güncelleme: 25.10.2016 23:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81