Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alanya’da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Alanya İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alanya’da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Alanya İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

22 Şubat 2019 Cuma 21:14
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alanya’da


Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Cumhur İttifakı'nın Seçim Ofisi açılışına katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, buradan da Alanya’ya geldi. Bakan Çavuşoğlu Alanya’da ilk olarak MHP Alanya İlçe Seçim Koordinasyon Merkezine ziyarette bulundu.  Burada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve partililerle sohbet eden Bakan Çavuşoğlu seçim çalışmalarını hakkında bilgiler alarak başarılar diledi.

Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve eski Antalya milletvekili Hüseyin Yıldız'ın da hazır bulunduğu görüşmede Bakan Çavuşoğlu partililere Cumhur İttifakı'nın önemini anlattı. Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel daha sonra Alanya Taksi Durağı'nı ziyaret ederek şoför esnafıyla sohbet etti ve 31 Mart günü Antalya'da Menderes Türel'e Alanya'da Adem Murat Yücel'e destek istedi.

Öte yanda Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi'nin düzenlediği yemekli toplantıya da katılan Bakan Çavuşoğlu, Başkan Türel ve Başkan Yücel, burada Alanya ve Türkiye'deki ekonomik seyir hakkında MÜSİAD Alanya Şubesi Başkanı Mustafa Durusoy ve MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Asmalı ile de fikir alış verişinde bulundular.

Son Güncelleme: 22.02.2019 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81