CHP’de kadın kolları başkanı değişti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Kadın Kolları Başkanı Şadıman Tığlı ve yönetimindeki iki kişi, sağlık sorunları sebebiyle görevi bıraktıklarını açıkladı. Şadıman Tığlı'nın yerine CHP Kadın kolları Basın Sözcüsü olan İlknur Akpınar geçti.

CHP’de kadın kolları başkanı değişti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Kadın Kolları Başkanı Şadıman Tığlı ve yönetimindeki iki kişi, sağlık sorunları sebebiyle görevi bıraktıklarını açıkladı. Şadıman Tığlı'nın yerine CHP Kadın kolları Basın Sözcüsü olan İlknur Akpınar geçti.

16 Ağustos 2018 Perşembe 21:20
CHP’de kadın kolları başkanı değişti

 CHP Alanya Kadın Kolları Başkanlığı görevini Ayşe Gök ve Çınar Uzunoğlu ile birlikte sağlık sorunları sebebiyle bıraktıklarını açıklayan Tığlı, "Bana layık gördüğünüz bu kutsal görevden ayrılırken sizlere veda etmiyorum, göreve gelirken yüreğimizde vatan sevgisiyle geldik, koltuk sevdasıyla değil. Atatürk’ün kurduğu partime bir vefa borcum var. Sadece yönetim kurulluğundan ayrılıyoruz. Bundan sonra da üzerimize ne görev düşerse seve seve yapacağız. Bir aile gibi olduğumuz kadın kolları, gençlik yönetimi hep birlikte az zamanda çok işler yaptık. Bazen beğenildik, takdir edildik bazen de eleştirildik. Beraberce halkımıza dokunarak, dinleyerek yaralarını sarmaya, acılarına ortak olup azaltmaya, sevinçlerini paylaşarak çoğaltmaya çalıştık. Öncelikle önceki ilçe başkanımız Ali Takavut’e, şu anda İlçe Başkanı olan Sefa Çorbacı’ya tüm yönetim kurulumuza, belediye meclis üyelerimize ve yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Görevi devralan İlknur Akpınar ve yönetimine de başarılar diliyorum” dedi. 
AKPINAR OYBİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ

Tığlı'nın yerine başkanlık görevine gelen İlknur Akpınar ise, yönetim kurulu üyelerinin oybirliği ile kendisine bu görevin verilmesinden dolayı onur duyduğunu belirtti. Akpınar, “Şaduman Tığlı’ya bugüne kadar ekibiyle birlikte başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Sağlık sorunlarından dolayı kendisi görevinden istifa etmiştir. Bunun üzerine yönetim kurulu üyelerimiz de oy birliğiyle başkanlığa beni layık gördü” diye konuştu.
'YEREL SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ'
Mini görev devir teslim törenine katılan CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı da Şadıman Tığlı’nın görevini dört dörtlük yerine getirdiğini, yerel seçimlere İlknur Akpınar yönetimindeki kadın kollarıyla gideceklerini söyledi. Çorbacı, “İki başkanıma da çok teşekkür ediyorum. Bir önceki kadın kolları başkanımız Şaduman Tığlı partimizde görevini dört dörtlük yapmıştır. Biz ilçe yönetimi olarak kendisinin performansından çok memnunduk. Ancak sağlık sorunlarından dolayı kendisi ayrılmak istediğini bildirdi. Kendisinin de dediği gibi biz her zaman biriz beraberiz. Bundan sonra da takıldığımız noktada, destek istediğimiz konularda bize her zaman yardımcı olacağını biliyoruz. Kendisinin tecrübelerinden her zaman yaralanacağız. Şimdi yeni Kadın Kolları Başkanı olan İlknur Akpınar ile yerel seçimlere beraber gideceğiz. Ondan da bu süreçte beklentilerimiz büyük. Biz hep beraber kol kola verip önümüzdeki yerel seçime hazırlanacağız ve çok iddialıyız. Kazanacağımıza da inanıyorum. Bundan sonraki süreçte de sanki yarın seçim varmış gibi çalışmalarımız devem edecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81