CHP YERELDE İDDİALI

CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. CHP olarak oda başkanlarına çok önem verdiklerini belirten Çorbacı, “ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin hizmet odaklı çalışan bir oda başkanımızdır. Kendisini ziyaret edip, Alanya ekonomisine yönelik fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

CHP YERELDE İDDİALI

CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. CHP olarak oda başkanlarına çok önem verdiklerini belirten Çorbacı, “ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin hizmet odaklı çalışan bir oda başkanımızdır. Kendisini ziyaret edip, Alanya ekonomisine yönelik fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

16 Ağustos 2018 Perşembe 21:19
CHP YERELDE İDDİALI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette yerel seçime ilişkin soruları yanıtlayan Çorbacı, "Alanya'yı CHP'li belediyecilik ile buluşturacağız" dedi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı'ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "CHP diğer siyasi partiler gibi bizim için çok önemli. Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün misyonunu devam ettiren bir parti. Sefa Çorbacı başkanımız da en iyi şekilde görevini yapıyor. Çok koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Diğer partilerle olduğu gibi ALTSO olarak çok uyum içerisindeyiz. Sefa başkanımızla da sürekli bilgi alışverişi yapıyoruz. Kendilerinin desteklerini de her zaman aldık" dedi.
‘ODA BAŞKANLARIMIZA ÇOK ÖNEM VERDİK’

Çorbacı ise, "Biz CHP olarak, ben de ilçe başkanı olduktan sonra oda ve dernek başkanlarımıza çok önem verdik. Bugün ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin'i ziyaret etmek istedim. Kendisiyle hem yerel hem de genel siyaseti konuşmak, Türkiye'nin içerisinden geçtiği ekonomik krizi masaya yatırmak istedim. Sağ olsun bizleri kabul etti" diye konuştu.
‘ŞAHİN HİZMET ODAKLI ÇALIŞIYOR’
Ziyarette basın mensuplarının yerel seçimlere ilişkin sorularını da yanıtlayan Çorbacı, "Bizim bir imza durumu vardı. Olağanüstü kongre olur mu olmaz mı diye. Şu anda olmayacağı kesinleşti gibi. Belki gönlümüzden de geçtiği gibi bir tüzük kurultayı olabilir. Şu anda bir yenilenme aşamasındayız. İyi Parti de bir kongre yaşadı. Yukarıda bir ittifak olur mu olmaz mı şu an belli değil. Muhtemelen bayramdan sonra netlik kazanacaktır. Hangi illerde ittifak olur bilmiyoruz. Genel merkezin tutumlarını bilemiyoruz. Yerelde ben Türkiye genelinde ittifak olacağını düşünüyorum. Bizim Alanya merkez ve Antalya'da bir tabanımız var. Alanya merkezde  kimse CHP'yi ikinci plana atmasın tabanımız gayet güçlü. Belli bir oy potansiyelimiz var. Çok iddialı olacağız. Kimse yok CHP Alanya'da kazanamaz gibi bir algıya kimse kapılmasın. Bizim aday profilimiz, halkın içinden, hizmet adamı olan ve halka hizmet edecek, sosyal demokrasiyi savunan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını benimseyen herkese kapımız açıktır. Bu şekilde bir aday çıkaracağız. Ancak ilk hedef seçilen belediye başkanının hizmet adamı olması gerekiyor. Çalışmalarımız bu şekilde devam edecektir. Mehmet Şahin de hizmet odaklı çalışan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanımızdır." – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81