'Alanya’da daha fazla çalışacağız'

CHP Antalya Milletvekilleri ve İl Başkanı Ahmet Kumbul, Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret edip partililerle bir araya geldi. Kumbul, Antalya’da Muhittin Böcek’in seçimi kazanmasına verilen katkıdan dolayı partililere teşekkür etti. Kumbul ayrıca, Alanya’da daha fazla çalışacaklarını söyledi.

'Alanya’da daha fazla çalışacağız'

CHP Antalya Milletvekilleri ve İl Başkanı Ahmet Kumbul, Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret edip partililerle bir araya geldi. Kumbul, Antalya’da Muhittin Böcek’in seçimi kazanmasına verilen katkıdan dolayı partililere teşekkür etti. Kumbul ayrıca, Alanya’da daha fazla çalışacaklarını söyledi.

25 Nisan 2019 Perşembe 19:49
'Alanya’da daha  fazla çalışacağız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul beraberinde Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Aydın Özer, Cavit Arı ve Rafet Zeybek ile birlikte Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyaretle çok sayıda partili ile bir araya gelen CHP heyeti partililerin taleplerini de yerinde dinledi. Ziyarette ilk olarak CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ konuştu. Karadağ konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımıza geçtiğimiz hafta yapılan bir saldırı var. Bu saldırı aslında partimize yapılan direkt bir saldırıdır. Bu saldırı bence Cumhuriyete yapılan bir saldırıdır, bu saldırı demokrasiye yapılan bir saldırıdır. Şiddetle kınıyoruz. Ayrıca bu saldırıyı gerçekleştiren kişinin serbest bırakılması, bizim bu konudaki hassasiyetimizi hiç dikkate almadan yapılan gereksiz bir harekettir. Bu meczubu savunan 800 avukat ne yazık ki bir kız çocuğuna yapılan tecavüzü görmemezlikten geldi. Bu çok kötü bir olay.”
"AMACIMIZ OY ORANINI ARTIRMAK" 
Önceki gün Gazipaşa'da bir tarım fuarı açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek de bu açılışa katıldı. Çok güzel bir etkinlikti Gazipaşa ve yöremiz için çok değerli bir fuar olduğunu düşünüyorum. Alanya'dan da katılan gruplar vardı. Tüm arkadaşlarımıza aynı zamanda bu fuara katılmalarını öneriyorum. Bu vesileyle yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü olağanüstü bir gayret ile çalışmalarımız devam ediyor. Bizim amacımız kırsala daha fazla ağırlık vermek, kırsalda örgütlenmemizi geliştirmek, partimizin oy oranını arttırmak olacak” dedi. 
‘ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

CHP İl Başkanı Kumbul ise, “Bütün ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün de Gazipaşa, Alanya ve Manavgat ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Gazipaşa’da hem belediye başkanımıza hayırlı olsun dedik hem de CHP İlçe Örgütümüzü ziyaret ettik, üyelerimize teşekkür ettik. Burada da ilçe örgütümüzü ziyaret ederek, üyelerimizle bir araya gelmek istedik. Büyükşehir’in kazanılmasında ciddi katkı koyan, sahada çalışan bütün üyelerimize teşekkür edeceğiz ve onların sorularını alacağız. Soruları cevaplayıp Manavgat’a geçeceğiz. 
‘KAZANAMADIĞIMIZ İLÇELER İÇİN ÜZGÜNÜZ’
31 Mart’ta Alanya’da alınan sonuçla ilgili de değerlendirme yapan Kumbul, “Türkiye’de 4 ilde tam anlamıyla ittifak sağlandı. Bunlardan birisi Antalya. 19 ilçemizde de ortak adaylar çıkardık. Ortak meclis listeleri çıkardık ve Büyükşehir’de ortak aday çıkardık CHP adına. 19 ilçenin 10 tanesini kazandık. CHP olarak 12 ilçe de aday çıkardık ve 8 tanesini kazandık. Tabi ki sonuçlardan mutluyuz. Antalya adına çok büyük bir başarı. Fakat kazanamadığımız ilçelerimiz için de üzgünüz. Vatandaşlarımıza hep şunu söyledik: CHP’nin ve İYİ Parti’nin yönettiği ilçelerle diğer partilerin yönettiği ilçeleri kıyaslamaları ve o bölgelere bir bakmalarını istedik. Tabi halkımızın tercihi ve teveccühü Alanya’da MHP adayı ile devam etmek istediler. Biz önümüzdeki süreçte Alanya’da daha fazla çalışmamıza gerektiğini gördük. Kazanamadığımız diğer ilçelerimizde daha fazla çalışmamız gerektiğini gördük. Sahaya ineceğiz örgütlerimizle beraber bir sonraki seçim için şimdiden çalışmaya başlayacağız. CHP’nin belediyeyi kazanması durumunda neler yapacağını, kazandığı bölgelerde neler yaptığını Büyükşehir’i nasıl yönettiğini tek tek vatandaşlarımıza anlatacağız ve önümüzdeki dönem için desteklerini isteyeceğiz. 
‘KOLTUĞU BIRAKMAKTA KOLAY OLMALI’
Yerel seçimlerin önümüzdeki genel seçimlere etki edeceğiniz biliyoruz. Önümüzdeki genel seçimlerde Antalya’da CHP’nin birinci parti çıkacağını ve vekil sayımızı arttıracağımızı biliyoruz. Ankara, İstanbul, Adana ve Mersin gibi bir Büyükşehir Belediyesi’ni belediyelerimiz arasına kattık. Bu bölgelerdeki belediye başkanlarımızın çalışmalarının çok ciddi katkı sağlayacağını da biliyoruz. İstanbul’da süreci ne kadar uzattıklarını hep birlikte gördük. Sandıkların defalarca sayıldığını da gördük. Ne kadar sayarlarsa saysınlar sonuç değişmeyecek. Biz her yerde halkın iradesine saygı duyduk, kaybettiğimiz yerlerde de saygı duyduk. O koltuğu kazandığınızda gidip oturmak ne kadar kolaysa kaybettiğinizde geri kalkmasını bilmekte o kadar kolay olmalı. Biz bu ülkeye Cumhuriyet’i getiren partiyiz. Savaş meydanlarında bu ülkeyi kuran, çok partili dönemi başlatan ülkeye demokrasiyi getiren bir partiyiz. Çok partili sisteme geçtiğimiz zaman, İsmet Paşa seçimi kaybedeceğini bile bile bunu yaptı. Seçimi kaybettiğinde de nasıl kolayca o koltuğu bıraktığını hepimiz biliyoruz. Bu bir demokrasidir. Bu demokrasi gereği seçimlerin sonuçlarına da herkesin uyması gerekiyor.” – Mert CANTÜRK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81