Aday adayları tanıtıldı

Gazipaşa’da AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları Tanıtım Toplantısı yapıldı.

Aday adayları tanıtıldı

Gazipaşa’da AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları Tanıtım Toplantısı yapıldı.

19 Kasım 2018 Pazartesi 22:17
Aday adayları tanıtıldı

Gazipaşa Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, belediye başkan aday adayları Orman Mühendisi Yücel Sönmez, SYDV Müdürü Ali Rıza Büyükakça, meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Doğan, yaptığı konuşmada tüm aday adaylarına çıkmış oldukları yolda başarılar diledi. Doğan’ın konuşmasının ardından 3 aday sırası ile kendilerini tanıttı. Adayların tamamı birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yapılan toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

 SEÇİMLERE BİRLİKTE GİDİYORUZ
Toplantının ardından konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik, “AK Parti İlçe Teşkilatımız, Mahalle başkanları ve belediye başkanı aday adaylarıyla öğle yemeğinde bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içinde yerel seçimlere giriyoruz. Allah birliğimizi bozmasın. Her şey Gazipaşa için” dedi. Toplantı gününün akşamında İlçe Başkanı Ali Doğan ve tüm aday adayları hep birlikte Bekar ve Salman ailelerinin düğün merasimine katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81