'Tek kurtuluş kapısı Saadet'tir'

'Tek kurtuluş kapısı Saadet'tir'

02 Kasım 2017 Perşembe 21:11
'Tek kurtuluş kapısı Saadet'tir'
Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin konuştu. Sarıca, “Amerika'da bir gurup senatör 2003 yılında "Amerika için en büyük tehlike Suriye'dir" demiş ve bunu Erbakan Hocamız Suriye'yi işgal edecekler diye yorumlamıştı. Şimdi de bir gurup senatör "Amerika için en büyük tehlike Türkiye'dir" diyor. Altyapı çalışmaları başlamış demektir. Maksimum 10 yılımız var demektir. Yani bu 10 yıl içinde bu millet Saadet Partisi'ni iktidar yapmazsa, Milli Görüş iktidara tam anlamıyla hakim kılınmazsa Suriye'den beter günler bizi bekliyor demektir. "Biz Suriye gibi olmayacağız" laflarını yedirtirler adama. Zaten dört bir yanımız Amerikan üsleri ile dolu durumda. Fiili kuşatmayı gerçekleştirdiler. İşgalin altyapısını yapıyorlar.
Bu girdaptan tek çıkış kapısı Saadet Partisi'nin tuttuğu kapıdır. Hiç şüphesiz o kapı İslam kapısıdır. AKP'nin tuttuğu kapının arkasında sokakları, caddeleri, şehirleri Suriye'nin şehirleri gibi olmuş bir Türkiye vardır. O kapının arkasında Mehmetçiğimizin harcanması vardır. O kapıda zulüm vardır. Ama kurtuluş yoktur” dedi. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 02.11.2017 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81