'Terörün kökünü kazıyacağız'

'Terörün kökünü kazıyacağız'

02 Kasım 2017 Perşembe 20:12
'Terörün kökünü kazıyacağız'
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde dün saatlerinde kaybettiğimiz 8 şehidimiz için Alanya'dan bir çok mesaj geldi. Hakkari'deki 8 şehidimiz için ilk mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yayınladı. Çavuşoğlu, "Kuzey Irak'tan Türkiye’ye sızmak isteyen teröristlerle çıkan çatışmada şehitler verdik. Milletimizin başı sağolsun! Ülkemizin huzuruna göz diken en son teröristi temizleyene kadar mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Terörün kökünü kazıyacağız!" dedi.

SİYASİLERDEN TERÖRÜ KINAMA MESAJI
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel şehitlerimizi unutmadı ve, "Hakkari Şemdinli‘de şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Teröre lanet olsun." dedi. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’da, “Büyük Türk milletinin başı sağolsun” diye konuştu. CHP İlçe Başkanı Ali Takavut’ta, “Güne anaların gözyaşları ile uyandık. Hakkari Şemdinlide şehit olan askerlerimize ve korucularımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun” dedi. 



Son Güncelleme: 02.11.2017 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81