'En büyük mutluluk, halkın yüzünü güldürmek'

'En büyük mutluluk, halkın yüzünü güldürmek'

01 Haziran 2017 Perşembe 21:16
'En büyük mutluluk, halkın yüzünü güldürmek'
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve ekibi, geçen yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan'ı halkın içinde geçiriyor. Berberoğlu ve ekibi, Ramazan'ın ilk günü Alanya kırsalındaki Aliefendi Mahallesi'nden başladıkları kırsal mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Kırsalda ziyaret ettiği mahallelerde yardım paketleri ve hediyeler dağıtan Berberoğlu, çocukları da çeşitli hediyelerle sevindiriyor. 7'den 70'e her yaştan insanla diyalog kuran Berberoğlu ve ekibi, yaşlıların da ellerini öpüp, onlara da hediyeler veriyor. Berberoğlu ve ekibi, iftarlarını da kırsal mahallelerde vatandaşlarla birlikte açıyorlar. Kırsalda büyük ilgiyle karşılanan AK Parti'liler, vatandaşların sorunlarını dinleyip, sorunlara ilişkin ilgili birimlerle anında görüşmeler yaparak çözüm üretiyorlar. Berberoğlu ve ekibinin ziyaret turları, Alanya kırsal ve merkez mahallelerinde Ramazan ayı boyunca sürecek.  
'VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ'
Ramazan sevincini ve heyecanını Alanya'da vatandaşlarla birlikte yaşadıklarını söyleyen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu "Her zaman halkın içinde olduk, olmaya da devam ediyoruz. Sadece seçim zamanlarında değil, her zaman insanlarımızı ziyaret edip, onların sorunlarını çözmeye, taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşımızın acı, tatlı gününde, bayramında, düğününde hep yanında olmaya gayret ediyoruz. Bizim için en büyük mutluluk, insanlarımızın yüzünü güldürebilmek" dedi. 
Son Güncelleme: 01.06.2017 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81