'Bu olay psikolojik denilerek açıklanamaz'

'Bu olay psikolojik denilerek açıklanamaz'

19 Haziran 2017 Pazartesi 23:40
'Bu olay psikolojik denilerek açıklanamaz'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hasan Cantürk, Manisa'da yüzlerce askerin yemekten zehirlenmelerine sert tepki gösterdi. "Manisa'daki askerlerimizin 1 ay içerisinde 4. kez zehirlenmesi dikkatle incelemeli, soruşturma derinlemesine yapılmalı" diyen Cantürk, "Bu olayı 'psikolojik' deyip basitçe açıklanacak adi bir olay gibi göstermek büyük bir hatadır. Kaldı ki yemek firmasında  çalışan 21 kişinin de gözaltına alınması ve söz konusu şirket ile yapılan sözleşmenin feshedilmesi de durumun vahametini göstermektedir. Ayrıca sosyal medyada gündem oluşturan bir kaç askerin 'Dayak yiyeceğiz' diye yapmış oldukları şuursuzca söylemlerinin kabul edilebilir ve ciddiye alınacak bir yanı  yoktur. Şerefli Türk ordusunun şerefli askerlerine geçmiş olsun. Cenabı Allah'tan askerlerimize acil şifalar dilerim" dedi. 
21 ÇALIŞAN GÖZALTINA ALINDI
Manisa'daki kışlada 27 günde 4. kez gıda zehirlenmesi yaşanmış, son olarak Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda gıda zehirlenmesi tanısıyla 731 asker hastanelere kaldırılmıştı. Askerlerin büyük bölümü taburcu edilirken, 24'ünün tedavisinin sürdüğü bildirildi. Daha önce 23 Mayıs'ta bir askerin şehit olduğu zehirlenme vakalarıyla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Kışlaya yemek sağlayan firmanın sözleşmesi feshedildi, 21 çalışanı ise gözaltına alındı.
Son Güncelleme: 19.06.2017 23:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81