Sili: Sayın Çavuşoğlu Türkiye'nin Bakanı!

Referandum sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, turizimcilere sitemde bulunmuştu.

Sili: Sayın Çavuşoğlu Türkiye'nin Bakanı!

Referandum sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, turizimcilere sitemde bulunmuştu.

20 Nisan 2017 Perşembe 20:11
Sili: Sayın Çavuşoğlu  Türkiye'nin Bakanı!
ALTİD Başkanı Burhan Sili, dün konu hakkında Haber Alanya Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık’ı telefonla arayarak, şunları söyledi: “Bu sonuç bizim değiştirip, değiştiremeyeceğimiz bir şey değil. Sonuçta benim 257 üyem var. Biz hakketen turizmciler olarak Mevlüt Çavuşoğlu'nu çok seviyoruz. Bunları samimiyetle söylüyorum. Hakketen kendilerini taktir ediyorum ve bölgemiz açısından, Alanya, Antaya ve Türk turizmine büyük faydaları oluyor. dışişleri Bakanımız Çavuşoğlu, donanımı ve kişiliği ile dört dörtlük bir bakan. Turizm Bakanından daha iyi çalışıyor. Turizm bakanına söyledğimz şeylerin bir kısmı yerine gelirken, Sayın bakanımıza söyledğimiz ve söylemediğimiz şeyler bile yerine geldi. Adam takır takır yapıyor ya da yaptırıyor isteklerimizi. Bu anlamda diyecek hiç bir şey yok. Ama bu konu farklı bir konu. Bizim yönlendirebileceğimiz bir konu değil. Turizmcilerin içersinden de benimle aynı fikirde olan bir çok insan var. Kimle konuşsam Mevlüt Çavuşoğlu'nun şahsıyla alakalı olumsuz bir şey söyleyen kimseye rastlamadım. Son derece sevilen ve taktir edilen bir bakan. Başta turizm olmak üzere Alanya bölemize çok faydalı. Ben bunları inanarak söylüyorum. Ama referandum konusu ayrı bir konudur. Herkesin kişisel  düşüncesidir. Demokrasilerde herkes hür iradesiyle kararını verir. Referandumun sonuçlarıyla alakalı siyasi bir değerlendirme yapma yetisine sahip değilim. Çünkü siyaset bilmediğim için. Üstüne üstelik ALTİD olarak asla siyasetle iç içe değiliz, tam tersi siyasetin dışındayız. Bizim işimiz başka. Biz bir derneğiz ve otelcilerin derneğiyiz. Bu anlamda bizim siyaseten yorum yapmamız da doğru değil. Açıkçası Sayın bakanımız Türkiye ve bölgemiz adına elinden gelin yapıyor. Ayrıca sadece turizm sektöründe kriz yok, tüm sektörlerde var. Ancak buna rağmen ülke çapında 'Evet' çıktı mevzu bu…”
Son Güncelleme: 20.04.2017 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81