Silahlı kavga: 3 yaralı

Alanya’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada, biri Polonyalı, 3 kişi yaralandı.

Silahlı kavga: 3 yaralı

Alanya’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada, biri Polonyalı, 3 kişi yaralandı.

30 Nisan 2017 Pazar 20:58
Silahlı kavga: 3 yaralı
Geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Mahmutlar Mahallesi'nde müteahhitlik yapan Polonyalı Tomasz Lupcztk, Onur Tümer ve Uğur Taşdemir, alacak verecek meselesi yüzünden iş yaptıkları Bahadır T. ile tartıştı. Olayın büyümesi üzerine Bahadır T.,  pompalı tüfekle ateş açtı. Silahtan çıkan saçmaların isabet ettiği Tomasz L., Onur T. ve Uğur T. çeşitli yerlerinden yaralandı.
Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla ilçedeki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Kaçan Bahadır T. peşine düşen jandarma ekipleri kısa sürede olayda kullandığı tüfekle yakalanarak gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Bahadır T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
“ZOR DURUMDA KALDIM VE DOLANDIRICI POZİSYONUNA DÜŞTÜM”
İnşaatta işçi çalıştırdığı öğrenilen Bahadır T., ise ifadesinde ise olayın şu şekilde geliştiğini iddia etti: “Tomasz L., Onur T. ve Uğur T.den 75 bin TL alacağım var. İnşaatta çalışan işçilere ödeme yapamadığım için zor durumda kaldım ve dolandırıcı pozisyonuna düştüm” şeklinde ifade verdi.  
Son Güncelleme: 30.04.2017 20:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81