ŞEHRİ TERK EDİYORLAR

ŞEHRİ TERK EDİYORLAR

05 Eylül 2017 Salı 21:43
ŞEHRİ TERK EDİYORLAR
Alanya Belediye Meclisi'nde gündem turizmin sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri için en kısa sürede araştırma komisyonu kurulması konusu oldu. Grup sözcüleri yaptıkları açıklamalarda esnafın ve turizmcinin halinin içler açısı olduğuna dikkat çekerek, yerleşik yabancıların ise ilçeyi terk etme telaşı içine düştükleri vurgulandı.
 
'ALANYA MOTOSİKLET İŞGALİ ALTINDA'
Meclis toplantısında üyeler ilçede uzun süredir devam eden motosiklet terörü konusunu gündeme taşıdılar. CHP'li Erdoğan Toktaş. "Motosikletliler sokaklarda, kaldırımlarda terör estiriyorlar. Kaldırımda bile kaza oluyor. Zabıta Müdürlüğü tarafından bir tim hazırlanarak en kısa sürede ilçemizdeki bu motosiklet terörü ve işgaline bir çözüm bulmalarını kendilerinden bekliyoruz" dedi. 
GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORLAR
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Bu hafta Zabıta Haftamız. Zabıtalarımız gece gündüz demeden günün 24 saati önemli görevleri yerine getiriyorlar. Mesai gözetmeksizin özveriyle çalışan zabıtalarımızın 191 yıllık bu teşkilatın Zabıta Haftasını kutluyorum. Belediyenin kimliğini de zabıtaların oluşturduğunu söylüyor, bundan sonra zabıtalarımıza başarılar diliyorum" dedi.  
1 PROJE 1 GELECEK KURTARIR
Başkan Yücel ayrıca Akademisyenler Toplantısı'nın ikincisini gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Şehre bilimsel verilerle yapılan hizmetler daha kaliteli ve uzun yıllar kalacaktır. Bu amaçla yaptığımız çalışmalarda yüzlerce, binlerce projeler üretilebilir ama içinden bir tanesi tutar bir şehrin geleceğini kurtarır. Ayrıca Alanya Ansiklopedisi için altyapı oluşturuldu ve envanter çalışmalarına 1 yıldır başlamıştık. Teleferik içinse resmi bi açılış yapacağız." İfadelerini kullandı.   
ESNAFIN GÜCÜ KALMADI
CHP grubu turizmi sorun ve çözüm önerileriyle ilgili bir araştırma komisyonu kurulmasını istedi. CHP Grup Sözcüsü Toktaş, "Esnafın son 2 yıldır yaşadığı ekonomik koşulları bir yıl daha kaldırma gücü ve tahammülü kalmadı. Siftahsız kapanan dükkanlar, ödemeyen banka kredileri ve sürekli artan borçlar kim ne derse desin Alanya esnafının yaşadığı gerçekler" dedi.
 
Son Güncelleme: 05.09.2017 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81