Profesyonel Şehirlerarası Nakliyat Hizmeti Oruçoğlunda

Profesyonel Şehirlerarası Nakliyat Hizmeti Oruçoğlunda

12 Şubat 2017 Pazar 12:45
Profesyonel Şehirlerarası Nakliyat Hizmeti Oruçoğlunda

 Yeni bir eve taşınmanız gerektiğinde eşyaları taşımaya uygun bir hale getirmek, aracı ayarlamak, eşyaları taşımak ve diğer tüm detaylar ile uğraşmak sizi hem fiziksel hem de psikolojik anlamda yorabilir. Taşınma süreci iyi bir plan gerektiren bir ekip işidir. Hatta pek çok eşyanın zarar görmeden taşınılabilmesi de yine günümüzde bu eşya türleri için geliştirilmiş özel taşıma ekipmanları ile mümkün olmaktadır. Oruçoğlu olarak firmamız sizlere  konusunda profesyonel bir hizmet sunuyor. Profesyonel Şehirlerarası Nakliyat Hizmeti Personellerimiz alanında uzun yıllardır hizmet veren, deneyimli, gerekli teknik bilgi, beceri ve ekipmanlara sahip olarak sizlere hizmet verir. Bu anlamda sahip olduğunuz eşyalarınızın ağırlığı, ebatları ve diğer yapısal özellikleri fark etmeden eşyalarınızın yeni adresinize kadar en ufak bir şekilde hasar almadan taşınması hizmetini gerçekleştirmekteyiz. Hizmet kalitemizi sağlamak adına eşyalarınızın evden eve taşınması sürecinde aşağıdaki kriterlere uymaktayız;

  • Eşyalarınızın yüksek katlı binalara taşınması ya da indirilmesi için asansörlü sistem kullanarak, eşyalarınızın hasar görme riskini ortadan kaldırıyoruz.
  • Eşyalarınızın yapısı, türü, boyutları ve diğer özelliklerine uygun bir paketleme işlemi yaparak, olası darbe ve kazalara karşı zarar görmemesini sağlıyoruz.
  • Ufak türden eşyalarınızdan, yapısal olarak birlikte taşımaya uygun olanları koli ve paket olarak kolay taşınabilir bir hale getiriyoruz.
  • Eşyalarınız nakliyat aracına uygun bir düzen ile yerleştirilir.
  • Nakliyat sürecinde en ufak zarar almadan eşyalarınız yeni dairenize taşınır.
Tüm bu kriterlere uyan deneyimli ve teknik donanıma sahip personellerimiz, sizlere tam olarak beklentilerinizi karşılayacak bir hizmeti sunuyor. İstanbul Şehirlerarası Nakliyat için Bizlere Ulaşın Firmamız sizlere her zaman hizmet vermeye hazırdır. Profesyonel anlamda sunduğumuz hizmetlerimizde en ufak zarar olmadan, zamanında ve tam güvenlikli bir şekilde, oldukça uygun bir fiyat ile hizmet veriyoruz.
Son Güncelleme: 13.02.2017 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81