Paykasa ile Risklere Veda Edin

Paykasa ile Risklere Veda Edin

07 Aralık 2016 Çarşamba 10:39
Paykasa ile Risklere Veda Edin
Paykasa ile risklere veda edin. Paykasa internet dünyasının soyut kurmacasından sizi ve ailenizi korur. Güvenliğiniz için en avantajlı alışveriş yöntemi Paykasa sanal kartı ile sağlanmış olur.

, menşei İngiltere merkezli kurulan bir sanal alışveriş aracıdır. İnternet ortamında nakit paranın kullanılmaması ve müşterilerin alışveriş yaparken kredi kartı kullanmaktan çekindiği bir durumdan doğan Paykasa sanal kartı son zamanların en çok tercih edilen internet ürünü olmaktadır. İnsanlar kredi kartı kullanırken kredi kartlarındaki kişisel bilgilerin kopyalanmasından korkarlar. Bu yüzden de sanal âlemde alışveriş yapmaktan geri dururlar. İnternetten bir ürün almak çoğu insan için dolandırılma riskini de beraberinde getirir; ayrıca kredi kartı kullanırken sürekli olarak bakiyeyi aşmak gibi bir durumla da karşılaşılır. Ay sonu yüklü kredi kartları faturaları insanların belini bükmüş durumdadır. Bir de ödenmediği zaman bankaların insanların üzerine bindirdiği faiz yükleri vardır. Paykasa kart bütün bu olumsuzlukların ortadan kaldırılmasını sağlar. Paykasa ile risklere veda edersiniz; çünkü Paykasa ön ödeme sistemiyle çalışır. Alışverişinizde sınırı aşmak gibi bir durum yoktur. Bütün alışveriş sürecini bankalar değil siz yönetirsiniz; üstelik hiçbir internet mağazasına kişisel bilgilerinizi vermek zorunda da kalmazsınız.

ile risklere veda edin diyoruz. Paykasa yükselen internet teknolojisinin en güvenilir alışveriş yöntemidir. Birçok avantaja sahip olan sistem sayesinde hem hızlı hem de pratik bir alışveriş ortamı sizi beklemektedir.

Detaylı bilgi için   adresini ziyaret edin.

             
Son Güncelleme: 08.12.2016 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81