Parke yerine asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mahmutlar Mahallesi, Barbaros Caddesi’ndeki parkeleri sökerek yolu asfaltla kaplayacak.

Parke yerine asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mahmutlar Mahallesi, Barbaros Caddesi’ndeki parkeleri sökerek yolu asfaltla kaplayacak.

04 Nisan 2017 Salı 23:14
Parke yerine asfalt
10 yıl önce genişletilerek, parke ile kaplanan Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi,  tonajlı araçların geçişi ve bazı noktalarda zeminden kaynaklanan sorunlar nedeniyle yapımında bir süre sonra adeta köstebek yuvasına döndü. Caddenin Antalya Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanına alınmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi bölge halkı ve esnafının talepleri doğrultusunda yoldaki parkeleri kaldırma ve asfaltlama kaplama projesini hayata geçirdi. Çift şerit ve yaklaşık 9 km olan caddede İşi alan müteahhit firma çalışmalarına başladı. Caddenin Kestel girişi trafiğe kapatılarak çalışmalar yapılıyor. Trafik ise diğer şeritten kontrollü olarak veriliyor.  Bir taraftan parkeler yerinden sökülürken, diğer taraftan yolu asfalta hazırlama çalışmaları yapılacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney yaptığı açıklamada; “ Mahmutlar Halkının talebi doğrultusunda yoldaki parkeleri kaldırıp yerine sıcak asfalt yapacağız. 9 km.’lik caddenin ilk önce bir şeridini ardından diğerini yapacağız. Bu arada trafiği diğer şeritten karşılıklı olarak vereceğiz. Müteahhit yolu kademe kademe kapatarak işi yapacak. İşi çok hızlı bir şekilde yaparak caddeyi turizm sezonu öncesinde hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.
Son Güncelleme: 04.04.2017 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81