Otomobile kurşun yağmuru!

Otomobile kurşun yağmuru!

17 Ekim 2017 Salı 21:35
Otomobile kurşun yağmuru!
Alanya’da seyir halindeki bir otomobil kurşun yağmuruna tutuldu. Otomobilin içinde bulunan bir kişi tabancadan çıkan kurşun bacağına isabet ederek yaralandı. 
Olay dün gece saatlerinde Oba Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, A. D. isimli şahıs Ahmet Peşken’in (40) kız arkadaşıyla tartıştı. Bunun üzerine Peşken’i otomobiliyle seyir halindeyken takip eden A.D. ve ağabeyi M. D. aracı kurşun yağmuruna tuttu. Tabanca çıkan kurşunların 4 tanesi araca gelirken, bir kurşunda Peşken’in bacağını isabet ederek yaralandı. A. D. ve M. D. olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaralı Peşken, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülürken,  Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayın olduğu yerde inceleme yaptıktan sonra "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakılma" suçundan sabıkalı olan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 
 
Son Güncelleme: 17.10.2017 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81