Miniklerden dev proje

Miniklerden dev proje

30 Kasım 2017 Perşembe 21:37
Miniklerden dev proje
Akıl Küpü Kreş ve Gündüz Bakımevi bünyesindeki 5-6 yaş grubu öğretmenleri ve öğrencileri başlattıkları yardım kampanyasıyla toplanan kitap ve giysi yardımlarını kardeş okul olarak seçtikleri Tırılar İlkokulu’na gerçekleştirdikleri ziyaretle ulaştırdı.
Tırılar İlkokulu’nun 'Pedallı Kütüphane Projesi'ne topladıkları kitaplar ile destek veren minikler, kendi elleri ile kitapları raflara yerleştirdi. Gezici bir mini kütüphane olan Pedallı Kütüphane henüz okuma çağında olmamalarına rağmen miniklerin ilgisini de çekmeyi başardı. Ziyaret esnasında oldukça heyecanlı ve mutlu oldukları gözlemlenen minikler akranları ile oldukça eğlenceli vakit geçirirken, abi ve ablalarının da ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Etkinlik çerçevesinde Cüceler Mağarası da gezildi ve kardeş okul idaresi tarafından hazırlanan kardeşlik pastası kesilerek oyunlar oynandı. Ziyareti gerçekleştiren kurucular ve öğretmenler karşılaştıkları atmosferden memnun kaldıklarını, bu gibi sosyal dayanışma içerikli faaliyetlerle imkânlar el verdikçe gündeme gelmek istediklerini ifade etti. Ayrıca kampanyalarına destek veren velilerine de teşekkür ettiler.  Tırılar okul idaresi tarafından da akıl küpü kurucularına günün anısına teşekkür plaketi verildi.
 
Son Güncelleme: 30.11.2017 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81