Alanya’da turistlerden çılgın parti!

Alanya'da sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler günün stresini havuz başında çeşitli partilerle attı.

Alanya’da turistlerden çılgın parti!

Alanya'da sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler günün stresini havuz başında çeşitli partilerle attı.

20 Eylül 2019 Cuma 19:14
Alanya’da turistlerden çılgın parti!

Hava sıcaklığı 29 derece, nem yüzde 57 ölçüldüğü ilçede sıcaktan bulanan yerli ve yabancı turistleri kendilerini havuzlara attı.Türkiye’de ünlülerin dövmecisi olarak bilinen Cleopatra Ink’in düzenlediği Powder Color Party’ye yerli yabancı yaklaşık 1000 kişi katıldı. Havuz başında başlayan partide DJ’yin çaldığı hareketli parçalar eşliğinde havuza gelen dansçı kızlar ve animasyon ekibi şov yaptı. Partide katılımcıların hepsine üzerinde partinin sloganlarının yazdığı geçici dövmeler yapıldı. Ardından başlayan köpük partisinde ise eğlence severler havuza püskürtülen köpükle müzik eşliğinde eğlendi. Partinin son kısmında ise tüm katılımcılar sahile indi.  

Parti görevlilerinin yönlendirmesiyle 10'dan geriye sayan tatilciler toz boyaları havaya fırlattı. Etrafı rengarenk yapan tatilciler toz boyaları birbirlerine de fırlatarak çılgınca eğlendi.

Parti hakkında bilgi veren Cleopatra Ink Şube Sahibi Aldulselam Dursun, yapılan etkinliğin amacının personellerini yoğun geçen turizm sezonunda motive etmek ve dövme turizmi için ilçeye gelen tatilcilere farklı bir eğlence sunmak olduğunu söyledi.   Tüm sahilin renklere boyandığı partinin sonunda ise katılımcılar denize girerek eğlenceye suyun içerisinde devam etti. Cleopatra Ink Stüdyo yetkilileri partilerin yıl boyunca devam edeceğini belirtti.

Son Güncelleme: 21.09.2019 01:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81