Karagöz, Ekim'de açıklıyor

Karagöz, Ekim'de açıklıyor

26 Eylül 2017 Salı 20:30
Karagöz, Ekim'de açıklıyor
CHP Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, yeni seçilen delegeleri inceledikten sonra CHP İlçe Başkan Adaylığını Ekim ayının ilk yarısında açıklayacağını söyledi. Karagöz, “Yönetimimde yıllardır bilinen aynı isimler değil, genç ve dinamik isimler yer alacak” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, 9 Aralık’ta yapılacak olan İlçe Kongresinde adaylığı ile ilgili konuştu. Kongrede aday olacağını daha önceden açıklayan Mehmet Can Karagöz, bugün yapılacak olan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda gerçekleştirilen delege seçimlerinde seçilen delegeleri inceledikten sonra Ekim ayının ilk yarısında adaylık açıklamasını yapacağını söyledi. Adaylık süreciyle ilgili herhangi bir değişiklik olmadığını söyleyen Karagöz, “Daha öncede açıkladığım gibi yönetimimde yıllardır bilinen aynı isimler değil, genç ve dinamik isimler yer alacak” dedi. Kongrede ayrıca mevcut başkan Ali Takavut’ta aday olacak. – Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 26.09.2017 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81