Kalpar: '18 puan yeterli değil'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Ligin ilk yarısında aldığımız 18 puan bize yeterli değil. 2. yarıda da en az bu kadar puan daha almalıyız ki ligde kalabilelim" dedi.

Kalpar: '18 puan yeterli değil'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Ligin ilk yarısında aldığımız 18 puan bize yeterli değil. 2. yarıda da en az bu kadar puan daha almalıyız ki ligde kalabilelim" dedi.

03 Ocak 2017 Salı 19:51
Kalpar: '18 puan yeterli değil'
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Goldcity Otel'de yapacakları bir haftalık kampta günde çift antrenman yapacaklarını ve bir de hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi. Yaklaşık 10 gün sonra 2. yarının başlayacağını belirten Kalpar, "Çok büyük zamanımız kalmıyor. Transfer dönemi olduğu için tüm takımlarda biraz hareketlilik olabiliyor. Ama ne olursa olsun biz kendi işimize bakıp en iyisini yapacağız. 2. yarının ilk maçı olan Rizespor karşılaşmasına da iyi hazırlanmamız gerekiyor. Mümkün olduğunca da tam kadroyla hazırlanırsak bu bizim lehimize olur. İnşallah bunu gerçekleştiririz" dedi.

KATKI SAĞLAYACAK OYUNCU ARIYORUZ
Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Kalpar, "Başkan ve yönetim kurulumuzla konuştuk. Çalışma içerisindeler ancak her istediğin oyuncuyu alamazsın. 2. transfer döneminde oyuncu bulmak daha da zor. Mümkün olduğunca doğru oyuncuları bulmamız gerekiyor. Bunun üzerine arkadaşlarımız çalışıyor. Mümkün olduğunca ahlakı, oyunuyla takımımıza katkı sağlayacak oyuncular için çalışıyoruz. Aytemiz Alanyaspor'u Süper Lig'de tutabilmek için iyi bir ekip oluşturmak istiyoruz. Bu amaçla da 2. yarı hazırlıklarına başladık" diye konuştu.

18 PUAN YETERLİ DEĞİL
Süper Lig'deki ilk sezonda ligde kalmak istediklerini kaydeden Kalpar şöyle dedi: "Ligin ilk yarısında aldığımız 18 puan bize yeterli değil. 2. yarıda da en az bu kadar puan daha almalıyız ki ligde kalabilelim. Bunun bilinci içerisindeyiz. Herzaman iyinin iyisi, güzelin güzeli vardır ama biz elimizden gelenin en iyisiyle sahada olmak istiyoruz. Bunun için de mücadele etmeden, koşmadan, arzu ve isteği sahaya yansıtmadan şansımızın olmadığını biliyorum. Kuvvetli olmamız gerekiyor. Fizik ve beyin olarak biz bunun ikisini de yapmaya çalışıyoruz."
Son Güncelleme: 03.01.2017 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81