Işık başkanlığı Kodal'a devretti

Işık başkanlığı Kodal'a devretti

08 Aralık 2017 Cuma 21:04
Işık başkanlığı Kodal'a devretti
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 3 yıldır sürdüren Alaaddin Işık, geçtiğimiz hafta yapılan kongrede Mustafa Toklu'nun yönetiminde yer almıştı. Mustafa Toklu'nun başkan olması ile yönetim kurulu üyesi olan Alaaddin Işık gençlik kolları başkanlığını devretti. 23 Aralık'ta yapılacak olan İlçe Gençlik Kolları Kongresine kadar başkanlığı İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olan Emre Kodal yapacak. Emre Kodal geçici olarak bu görevi sürdürecek ve kongre sonrası koltuğu yeni başkana teslim edecek.  Konuyla ilgili konuşan Alaaddin Işık, "23 Aralık'ta yapacağımız kongremize kadar Gençlik Kolları Başkanlığı yapacak olan Emre Kodal kardeşime başarılar dilerim. Hayırlı olsun." dedi. 
İÇMEN ÇALIŞMALARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
23 Aralık’ta ki Gençlik Kolları Kongresi’nde Yılmaz İçmen’in başkan olmasına kesin gözüyle bakılıyor. İçmen parti içerisinde ki başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. – Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 08.12.2017 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81