İranlı ve Hollandalı'nın cenazeleri karıştı

İranlı ve Hollandalı'nın cenazeleri karıştı

28 Mayıs 2017 Pazar 20:57
İranlı ve Hollandalı'nın cenazeleri karıştı
Alanya’da kalp krizi geçirmesi sonucu ölen yerleşik İran vatandaşının cenazesi aynı şekilde ölen Hollandalı‘nın cenazesi karıştırılarak farklı ülkelere gönderildi. Durumu fark eden ailenin olayı bildirmesinin ardından Hollanda'ya götürülen cenazesi iade edilirken, Hollandalı'nın cenazesinin de ülkesine götürüleceği belirtildi.
Edinilen bilgiye göre, Alanya'da yerleşik yaşayan İran uyruklu Ali Eskandari (65) ve kendisi gibi yerleşik yaşayan Hollandalı Antonius van Kasteren (67), kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Eskandari ve Kasteren'in cenazeleri Alanya Devlet Hastanesi morguna konuldu. Burada yapılan işlemlerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na otopsi için Hollandalı'nın yerine yanlışlıkla İranlı'nın cenazesi gönderildi. Otopsi sonrası cenaze hizmeti veren firma aracılığıyla İranlı'nın cenazesi, Hollandalı Antonius van Kasteren yerine defin için Hollanda'ya götürüldü.
Hollanda'da yapılan cenaze töreni sırasında Antonius van Kasteren'in yakınları, cenazenin başka birine ait olduğunu fark etti. Ailenin durumu yetkililere haber vermesinin ardından karışıklık tespit edildi. Yapılan çalışma sonrası Hollanda'da bulunan Ali Eskandari'nin cenazesinin geri gönderileceği, Hollandalı Kasteren'in cenazesinin de ülkesine götürülmek üzere yola çıkarılacağı öğrenildi.
 
Son Güncelleme: 28.05.2017 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81