Hurdaya dönen araçtan sağ kurtuldu

Manavgat’ta yüksek gerilim hattı direğine çarparak hurdaya dönen aracın sürücüsü sağ kurtuldu.

Hurdaya dönen araçtan sağ kurtuldu

Manavgat’ta yüksek gerilim hattı direğine çarparak hurdaya dönen aracın sürücüsü sağ kurtuldu.

22 Ocak 2017 Pazar 21:01
Hurdaya dönen araçtan sağ kurtuldu

Kaza, Çağlayan Mahallesi ırmak kenarında Küçük Şelale yolunda meydana geldi. Emre K.’nin kullandığı 07 LC 024 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yeşil alanda bir süre savrulup ağaçlara çarptıktan sonra yüksek gerilim hattını taşıyan çelik direğin içerisine daldı.
Kazada, otomobil çelik bariyerler arasında hurdaya dönerken, otomobil sürücüsü araçtan kendi imkanlarıyla çıktı. Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan otomobil sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Emre K., 1 gün önce de aynı saatlerde kaza yaptığı yere 100 metre mesafede 07 LT 105 plakalı kamyonet ile elektrik direğine çarparak direğin yıkılmasına neden olmuş ve kazayı burnu bile kanamadan atlatmıştı.
Kazada elektrik direği apartman dairesinin balkonuna devrilerek, balkon demirlerinin ve camlarının kırılmasına neden olmuş, şans eseri evde kimse olmadığı için büyük bir facianın önüne geçilmişti.
Son Güncelleme: 22.01.2017 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81