Hizmet kalitesini bir üst seviyeye taşıdı!

Hizmet kalitesini bir üst seviyeye taşıdı!

22 Ağustos 2017 Salı 23:01
Hizmet kalitesini bir  üst seviyeye taşıdı!
ING Bank, “eski köye yeni âdet” getiren bankacılık anlayışı kapsamında şubelerini müşterilerinin tüm bankacılık hizmetlerini en kolay ve rahat şekilde alabileceği bir tasarımla yeniliyor. Yeni konsept çalışmalarının ardından kapılarını tekrar açan Alanya Şubesi de mimari estetiği, dijitalleşmeyi merkeze alan yaklaşımı ve engelli dostu tasarımı ile ilçe sakinlerinin hizmetinde 
 
ING Bank’ın Atatürk Caddesi üzerinde hizmet veren Alanya Şubesi yenilendi. Şubeden dijital kanallara ve çağrı merkezine kadar müşterilerine temas ettiği her noktada kolay bankacılık deneyimini hayata geçirme hedefiyle çalışmalarını yürüten ING Bank bu kapsamda yenilediği şubelerine Alanya’yı da ekledi. 
Şube Alanyalılar’a tüm bankacılık hizmetlerini daha da rahat ve daha da kolay sunacak şekilde yenilendi. Ferahlığı ile dikkat çeken şubenin fark yaratan özellikleri arasında işlemleri hızlandırmayı sağlayan dijital köşe, şube içi ATM, gişelerde müşterilerin bekleme anında konforunu sağlayan müşteri sandalyeleri ve emzirme odası yer alıyor. 
Engelli dostu şube
Alanya Şube’de engelli dostu uygulamalara da yer veriliyor. Şubede fiziksel engelli vatandaşların kolaylıkla yararlanması için önünde ve çevresinde basamak bulunmayan ve daha rahat bir kullanım mesafesine sahip Engelli ATM bulunuyor. Aynı zamanda şube içi engelli bantları da fiziksel engelli müşterilerin şube içerisinde rahat hareket etmesine destek oluyor. 
ING Grubu Hakkında
ING, bankacılık faaliyetlerini ING Bank şirketi ile yürüten, güçlü bir Avrupa tabanına sahip dünya çapında bir finansal hizmetler şirketidir. ING Grubu, 40'tan fazla ülkede 52 bin çalışanıyla hizmet vermektedir. Her zaman değişime öncülük eden ING Grubu, tüm dünyada faaliyet gösterdiği ülkelerde üretime, tasarrufa, girişimciliğe, yenilikçiliğe, yaratıcılığa güç katmak hedefini taşımaktadır. Sürdürülebilirliği iş modelinin ana prensibi olarak gören ING Grubu, faaliyet gösterdiği toplumlarda çocukların eğitimi, finansal eğitim ve çevre alanlarında birçok program hayata geçirmektedir. ING Grubu, 2003’ten beri Uluslararası Finans Kurumu'nun (IFC) çevre ve sosyal sorumluluk standartları esas alınarak 10 milyon dolar ve üzeri bütün projelerin finansmanında uygulanması kabul edilen Ekvator prensiplerini gönüllü olarak kabul eden 10 uluslararası bankadan birisidir. Bu çerçevede,  proje finansmanında, sosyal sorumluluk ve çevre riskini gözetmekte, ilgili standartlar paralelinde hareket etmektedir. Küresel sorumluluk standartlarına uyumu FTSE4Good ve Dow Jones Sustainability Index gibi kurumlarca da tescillenen ING Grubu 2006 yılında Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’ne de imza atmıştır. ING Grubu 2007’den beri faaliyetlerini sıfır karbon ayak izi ile sürdürmektedir. 
ING Bank Türkiye, Global Compact Türkiye Sürdürülebilir Bankacılık ve Finans Çalışma Grubu, TÜSİAD STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics/Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) Çalışma Grubu ve Global Compact Türkiye Kadının Güçlenmesi Çalışma Grubu üyesidir. Aynı zamanda,  Birleşmiş Miletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri imzacısı ve her yaştan kadını ve erkeği toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları için değişimin savunucusu ve temsilcisi olmaya çağıran Birleşmiş Milletler’in “HeForSHE” hareketinin destekçisidir.
Türkiye’de yaklaşık 266 şube ile hizmet veren ING Bank’ın bankacılık stratejisi, Türkiye’nin sürdürülebilir ekonomik büyümesine paralel bankacılık yapmaktır. Bu kapsamda, ana odak noktası tasarruf ve inovasyondur. Lider tasarruf bankası olma konumlandırması paralelinde pazara sunduğu ürünlerin yanı sıra, modeli, uygulaması ve ölçümlemesi itibarıyla Türkiye’de ilkokul öğrencilerine yönelik tasarruf odaklı ilk ve tek finansal okuryazarlık eğitimi olan ‘Turuncu Damla’ sosyal sorumluluk programını yürütmektedir. Program 7 ilde, 233 okulda, 785 öğretmene ve 28.500 öğrenciye ulaşmıştır.
Diğer yandan, yeni dönem dijital bankacılığın liderleri arasında yer alma hedefinde olan ING Bank, bankacılık modelini her zaman, her yerde, kolay ve hızlı finansal çözümler sağlayan banka olmak üzerine geliştirmiştir. ING Bank “Eski Köye Yeni Âdet” sloganıyla inovasyona dayalı bankacılığını ön plana çıkarmaktadır.
 
 
Son Güncelleme: 22.08.2017 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81