Hedef sezonun ilk puanını almak

Hedef sezonun ilk puanını almak

18 Ağustos 2017 Cuma 19:42
Hedef sezonun  ilk puanını almak
TFF Süper Lig İlhan Cavcav sezonu 2. haftasında Alanyaspor, Bursaspor ile karşı karşıya geliyor.  Alanyaspor, Bursa Timsah Stadında saat 19.45'te oynanacak mücadelede üç puan hedefliyor. 
 
Alanyaspor, TFF Süper Lig’in ikinci haftasında Timsah Stadında Bursaspor'a konuk oluyor. Ligin ilk haftasında kendi sahasında Kasımpaşa'ya mağlup olan turuncu yeşilliler ile sezonun ilk maçını Medipol Başakşehir'e tek golle kaybeden Bursaspor bugünkü maçta 2017 - 2018 sezonunun ilk puanını almayı amaçlıyor. Alanyaspor ile Bursaspor bugüne kadar sadece geçtiğimiz sene lig maçlarında karşı karşıya geldi. 2016 - 2017 sezonu ilk maçında Alanyaspor sahasında Bursaspor'a 2-0 yenilirken deplasmanda oynanan mücadeleyi ise 3-1 kazanma başarısı gösterdi. 
Alanyaspor'un zorlu deplasmanda en büyük kozu Vagner Love olacak. Vagner, Alanyaspor'un geçen yıl Bursa deplasmanında aldığı 3-1'lik galibiyette attığı iki golle takımını zafere taşıyan isim olmuştu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in gol kralı olan Vagner, haftaiçi kulübüyle olan sözleşmesini yenilemiş ve kendisini 2020 yılına kadar Alanyasporlu yapan yeni anlaşmaya imza attı. Öte yandan sezonun ilk deplasman sınavında sol bek Fabrice NSakala ile annesi vefat eden kaleci Remy Riou forma giyemeyecek. NSakala, çarşamba günü yapılan antrenmanda sakatlanırken perşembe ve cuma günü antrenmana çıkmadı. Turuncu yeşilli takımda diğer eksikler ise genç oyuncular Reşo ile Tolga'nın hafif sakatlığı bulunuyor.
Bursaspor evinde oynadığı son üç lig maçını kaybetti. Yeşil beyazlı ekip son olarak Nisan-Eylül 1998'de evindeki üç Süper Lig maçında da üst üste yenilmişti. Bursaspor evindeki son galibiyetini ise geçen sezon Karabükspor'u 3-0 yenerek almıştı. Yeşil beyazlılar bugün Alanyaspor'a yenilirse 19 yıl sonra bir ilk yaşanacak.
İki takım arasında oynanacak mücadelede Serkan Tokat düdük çalacak. Tokat'ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Mustafa SavranlarMücadelenin 4. hakemi ise Emre Malok olacak. Tokat, turuncu yeşillilerin daha önce Süper Lig’de oynadığı 6'sı deplasman toplam 10 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda Alanyaspor, 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenildi aldı. Serkan Tokat, Bursaspor'un ise sadece iki maçını yönetti. Bursaspor bu maçların ikisinde de yenildi.
 
TAHMİNİ KADROLAR
Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Lamine Gassama, Welinton, Georgios Tzavellas, Berkan Emir, Efecan Karaca, İoannis Maniatis, İsaac Sackey, Emre Akbaba, Etame MBilla, Vagner Love
Bursaspor: Harun Tekin, Barış Yardımcı, W.Paul Ekong, C.Chagas Tarouco, Aziz Eraltay, Ndubisi Mikel Agu, E. Agyeman Badu, Pablo M. Batalla, Josua Arnold John, Deniz Yılmaz, S. Bogdan Stancu
 
Son Güncelleme: 18.08.2017 19:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81