Hayalini yakan şüphelileri arıyor

Hayalini yakan şüphelileri arıyor

20 Ekim 2017 Cuma 20:28
Hayalini yakan  şüphelileri arıyor
Alanya’da 17 yıllık hayalini gerçekleştirerek birikimleriyle ve aldığı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 3 ay önce kundaklanan lüks aracın sahibi olayın faillerinin yakalanması için yetkilerden yardım istedi. 
 
Olay, geçtiğimiz 23 Temmuz tarihinde saat 04.00 sıralarında Kadıpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halinde bulunan mobilya ustası Ömer Yavuz’a ait 07 NS 320 plakalı lüks otomobil kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Otomobilin yandığını gören vatandaşlar ise durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler yanan araca müdahale etti. Kundaklandığı iddia edilen araçta büyük çaplı maddi hasar meydana gelirken ekipler, aracı kundaklayan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bu güne kadar yapılan polis yaptığı çalışmalarda hiçbir şüphelinin izine rastlamadığı öğrenildi. 
“BU OLAYI 3-4 GÜNDE ÇÖZERLER”
Olayın ardından geçen 3 aylık sürede aracını yakan şahsın hala yakalanmadığını söyleyen tepki gösteren Yavuz,” biliyorum emniyetimiz elinden geleni yapıyor ama eğer biraz bu olayın üzerine yoğunlaşırsa, bu olayı 3-4 günde çözerler. Eğer bu olay çözüme kavuşmazsa böyle herkes elini konulu sallayarak başkalarının araçlarını kundaklar” dedi.
Son Güncelleme: 20.10.2017 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81