Teknoloji Buluşmaları devam ediyor

Ticaret Bakanlığının desteği ve TOBB’un himayesiyle düzenlenen ‘Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın bu yıl ikinci durağı turizmin başkenti Antalya oldu.

Teknoloji Buluşmaları devam ediyor

Ticaret Bakanlığının desteği ve TOBB’un himayesiyle düzenlenen ‘Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın bu yıl ikinci durağı turizmin başkenti Antalya oldu.

22 Şubat 2019 Cuma 22:46
Teknoloji Buluşmaları devam ediyor

"KOBİ'ler için Dijital Dönüşüm, E-ticaret ve E-ihracat" temasıyla gerçekleştirilen etkinliğin 66’ncısında, işletmelerin 'Dijital Skor’larını artırmalarının yolları, tasarruf sağlayacakları teknolojiler ve verimlilik konuları ele alındı. 
KOBİ'lerin dijitalleşmeyle yeni dünyaya ayak uydurmalarını ve rekabet güçlerini artırmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın bu yılki ikinci etkinliği, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ev sahipliğinde, Vodafone ve Akbank ana sponsorluğunda Antalya’da düzenlendi. “KOBİ'ler için Dijital Dönüşüm, E-ticaret ve E-ihracat" temasıyla EticaretSEM ile Eticaret Merkezi tarafından 66’ncısı düzenlenen organizasyonda, KOBİ’lerin dijitalleşme ile birlikte yaşanan hızlı dönüşüme nasıl ayak uydurabilecekleri konusu ele alındı. Organizasyonda, KOBİ’lerin dijitalleşmede oldukları yeri ortaya koyan dijital skorlarını yükseltebilmelerinin yolları, e-ihracat süreçleri, dijital pazarlama teknikleri ve verimlilik artırma konuları masaya yatırıldı. 

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Başkanı Davut Çetin, TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir ve Vodafone KOBİ Satış Direktörü Yusuf Aysal’ın açılış konuşmalarıyla başlayan 66’ncı Türkiye Teknoloji Buluşmaları, Hazım Körmükçü’nün sunuculuğunda, paneller ve konuşmalarla gün boyu devam etti. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81