POMEM adaylarına ALKÜ’den müjde!

ALKÜSEM, POMEM Fiziki Yeterlilik Sınavı için Parkur Tanıtım Kursu başlatıyor.

POMEM adaylarına ALKÜ’den müjde!

ALKÜSEM, POMEM Fiziki Yeterlilik Sınavı için Parkur Tanıtım Kursu başlatıyor.

12 Eylül 2018 Çarşamba 20:16
POMEM adaylarına  ALKÜ’den müjde!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ALKÜSEM), POMEM Fiziki Yeterlilik Sınavı Parkur Tanıtım Kursu başlatıyor. Üniversite öğrencilerine, personeline, personel eş ve çocuklarına, engellilere, gaziler ile gazilerin birinci derece yakınlarına ve şehitlerimizin birinci derece yakınlarına % 25 indirim uygulanmaktadır. POMEM Fiziki Yeterlilik Sınavına katılacak adaylara eğitim Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersan Kara tarafından verilecek.
Kursta adaylara, birebir parkur kursu çalışması, kuvvet kondisyon hız antrenmanları ile uzman antrenörler eşliğinde rehberlik hizmeti de verilecektir.  Kurs hakkında detaylı bilgi almak isteyen adaylar https://alkusem.alanya.edu.tr internet sitesinden veya 0242 510 60 60 / 1646 telefon numarasından bilgi alabilirler. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81