‘Kadınlar toplumun temel taşıdır’

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir mesaj yayınlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

‘Kadınlar toplumun temel taşıdır’

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir mesaj yayınlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

07 Mart 2018 Çarşamba 22:36
‘Kadınlar toplumun temel taşıdır’

 Belediye Başkanı Yücel, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Kadınlarımız gerek bireysel gerekse toplumsal yapımızın temel taşıdır. Ülkelerin kalkınması için üstlendiği çok önemli sosyal, siyasal ve ekonomik rolleri olan kadınlarımız, hayatın her alanında eşit haklara sahip olmalıdır. Kadın haklarının hatırlanması, cinsiyet eşitliğinin sağlanması ve kadınlarımıza yönelik olumsuz davranışların önlenmesi ve bu konularda farkındalık oluşturmak için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anlamlı bir gündür. Kadınlarımıza hayatın her alanında sunacağımız eşit haklar oranında toplum olarak güçleneceğimize inancım sonsuzdur. Gerçek bir birey olmanın yegâne temeli ve toplumumuzun mihenk taşı olan bütün kadınlarımızın bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”
SERGİ AÇILIŞINA DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bugün saat 14.00’da Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ‘Alanya Belediyesi Dünya Kadınlar Günü’ sergisinin açılışına bütün vatandaşları davet etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81