‘El birliğiyle çalışacağız’

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetimi, Alanya protokolünü ağırladı. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, “Basın olarak siz ne kadar hassas olursanız Alanya da o kadar yaşanılabilir bir yer olacaktır. Turizmin eski günlerine kavuşması için el birliğiyle çalışacağız" dedi.

‘El birliğiyle çalışacağız’

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetimi, Alanya protokolünü ağırladı. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, “Basın olarak siz ne kadar hassas olursanız Alanya da o kadar yaşanılabilir bir yer olacaktır. Turizmin eski günlerine kavuşması için el birliğiyle çalışacağız" dedi.

26 Mart 2018 Pazartesi 20:11
‘El birliğiyle çalışacağız’

Alanya protokolü, Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen yemekte gazetecilerle bir araya geldi. Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) restoranında verilen öğle yemeğine Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Aybaba, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ve AGC Yönetim Kurulu üyeleri  katıldı. 
‘ALANYA TURİZM SEZONUNA HAZIRLANIYOR’
Öğle yemeğinin ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, yeni turizm sezonu öncesinde Alanya'da alınan üst düzey güvenlik ve huzur tedbirlerine ilişkin emeği geçenlere teşekkür ederek, "Alanya yeni bir turizm sezonuna hazırlanıyor. Sezon öncesi güvenlik ve asayiş de çok önemli. İnşallah geçmişte yaşanılan dolu dolu turistin geldiği sezonları aratmayacak bir sezona giriş yapacağız. Bu bakımdan tüm dış odakların, özellikle terör gruplarının gözü Türkiye üzerinde. Hem vatandaş hem gazeteci olarak üzerimize düşen görevler var. Vatandaşlarımızı bu konularda bilinçlendirmek ve güvenlik güçlerimize doğru bilgi aktarılması konusunda önemli bir rol üstleniyoruz. Bu tüm ülkemiz için önemli bir nokta" diye konuştu. 
‘ALANYA HUZURLU BİR KENT’

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu da, "Sabah, bir asayiş toplantımız vardı, Ardından da AGC'nin nazik davetine geldik. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu ve gururluyuz. Başkanımızın ifade ettiği gibi Alanya bir turizm kenti, yeni bir sezon başlıyor. Kentin genel güvenliği başta olmak üzere bölgenin daha güvenli olması, vatandaşların ve gelen turistlerin daha rahat yaşayabileceği bir ortam için elimizden geleni yapacağız. Ben bir yıldır Alanya'da görev yapıyorum. Alanya, Türkiye'nin en huzurlu köşesi. İnsanlara Türk misafirperveliğini sergileyen bir kent. Alanya paylaşmanın, sahip çıkmanın olduğu bir yaşam alanı. Biz de bunun bozulmaması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 
‘SİZLER HASSAS OLMALISINIZ’
Bu bağlamda da güvenli bir Türk toplumu için basın olmazsa olmaz. Sizler bizim ulaşamadığımız veya geç ulaştığımız yerlere hızla ulaşıyorsunuz. Güvenlik güçlerine doğru bilginin ulaşması noktasında bizlerle irtibatta olduğunuzu bilmek, bizlerin yanında olduğunuzu bilmek üstümüze düşen bu vazifeleri yerine getirme noktasında büyük bir kolaylık. Alanya'nın yanlış tanıtılmasına neden olabilecek bir haber, dünyanın her yerinde büyük yankı uyandırabiliyor. Siz bu konuda daha tecrübelisiniz. Basın olarak siz ne kadar hassas olursanız Alanya da o kadar yaşanılabilir bir yer olacaktır. Turizmin eski günlerine kavuşması için el birliğiyle çalışacağız" dedi. Yasin Emre de Alanya'da faaliyet gösteren gazetecilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81